Het begin van het nieuwe begin

Het begin van het nieuwe begin

Na een verschrikkellijk jaar is het zover. Danny en Lut hebben hun overgebleven koi komen ophalen en een nieuw begin is gemaakt.

Deze showa van de veiling van Momotaro Maart 2008 was de enige overgebleven koi die Danny en Lut nog overhadden van hun ganse koibestand na het hartverscheurend verlies van hun koi in Juni vorig jaar.

Na een verzamelactie door Interkoi werd er 887 euro verzameld door mensen met hun hart op de goede plaats. Als verrassing werd dit eind vorig jaar op 13 decemberaangeboden aan Danny en Lut. Voor dit geld kochten ze opnieuw een showa van de Dainishi- Mako bloedlijn, die tot op de dag van heden ook bij Interkoi is gebleven. Zelf kochten ze nog een Kohaku uit Ben's Bakje, en het trio is zondag vertrokken richting Oost-Vlaanderen.

Dat hij verliefd is op deze prachtige nisai showa laat geen twijfel bestaan. Zaterdag zullen Danny en Lut hun aangeboden koi op gaan halen bij Willy, die toen een Jumbo heeft aangeboden in de plaats van geld te storten. Een verslag volgt uiteraard.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml