Kashira Kohaku

Kashira Kohaku

Rudy zou en moest de kashira kohaku zelf grootbrengen in zijn eigen quarantaine bak.

Wat moet je dan doen ? Je kan toch niet neen zeggen als iemand zijn eigen koi mee naar huis wil nemen. We hebben dan, zij het met enige tegenzin, de kashira gebowld en ingepakt. Wel konden we constateren dat de groei erin zat en begonnen was. Deze kohaku was al vanaf het begin één van mijn lievelingetjes. Body, huidkwaliteit, patroon en algemene verschijning was voor mij top. Ik zie al verschillende kohaku voor mij die van 17 cm naar 40 cm zijn gegroeid, en ik weet precies wat deze kohaku zal worden. Ik ben er ook zeker van dat we binnen enkele maanden een update zullen krijgen.

film kashira kohaku

Er waren trouwens vele bekenden gisteren, en ondanks het feit dat ik niemand verwachtte, was het een gezellige boel geworden. Iedereen had ook iets lekkers bij. Rini, een doos vol met koffiekoeken, Noëlle en Peter gevulde hoornkoekjes met slagroom, als ik me niet vergis, zelf gemaakt, en had mijn vrouw de ondertussen gegeerde verse erwtensoep meegebracht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet mag klagen wat betreft de belangstelling, en kan dit zeker alleen maar appreciëren. De buitenvijvers zijn allemaal goed verwarmd, en de 2 vijvers die niet verwarmd zijn worden via continue verversing toch op temperatuur gehouden (toegevoegde water uit de grond is 14,5°). Om dan voorzichtig enkele koi te bowlen is in hoogste noodzaak dan ook toegelaten na de forse winter.

Voor de bezitters van een koi uit Japan die nog in quarantaine zitten, heb ik nog een filmpje gemaakt, en misschien vang je een glimp op van je koi. Je kan zelf zien hoe ze het doen Koi in vijver 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml