Zie hem glunderen...

Zie hem glunderen...

Je zou trouwens voor minder glunderen. Dit is zowat één van de mooiste kohaku die ooit uit Arendonk weggaan en ook een zustertje van Shiba Zakura

Deze inazuma kohaku heb ik samen aangekocht met Double Face in november 2007. Ze is nu Sansai en eigendom van Willem van Veldhoven. Dit zijn de duurdere vissen van Yamatoya, die je als nisai kan kopen en dan na een jaartje mudpond als een Sansai terugkrijgt. Hij is duur, maar hij is ook de moeite van het wachten waard. Zorg er goed voor Willem. En voor de filmliefhebbers, hier kan je ook nog eventjes van genieten: Inazuma Kohaku.

Vandaag werd ook de shiro van Omosako 810026 gepresenteerd en verkocht aan Patrick. Deze 2 shiro's werden door mij oktober 2008 aangekocht op respectievelijk 42 en 43 cm grootte. Ondertussen zijn ze beiden zeker een 6-8 cm gegroeid en hebben ze het behoorlijk goed gedaan in de verwarmde binnenbakken. Deze shiro's komen uit dezelfde bloedlijn als de kleine shiro's, namelijk Panda.

Op de foto's en de films van de shiro's zie je een mannelijke kohaku van Yamatoya. Deze zal ik zaterdag in de promotie zetten. Wil je van deze promotie gebruik maken, dan zal je zelf naar Arendonk moeten komen, want dit is een offline promotie, enkel geldig voor bezoekers op zaterdag. Voor de filmliefhebbers, enkele films van de shiro's:

Shiro van Omosako en kohaku van Yamatoya_01

Shiro van Omosako en kohaku van Yamatoya_02

Shiro van Omosako en kohaku van Yamatoya_03.

Kan jij ook nog eens eventjes genieten van jou Shiro Bart...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml