De Jaarlijkse Holland Koi Show

De Jaarlijkse Holland Koi Show

Augustus is de maand voor de jaarlijkse Holland Koi Show. Tijdens de show kunnen op 17, 18 en 19 augustus 2012 hobbyisten en handelaren uit binnen- en buitenland hun koi tentoonstellen aan het grote publiek.

Een groot aantal vissen en de meest geavanceerde technieken op vijvergebied zijn gedurende de Holland Koi Show te bewonderen. Japan is vanzelfsprekend de bakermat van de koi. Tijdens deze Koi Show krijgen andere culturele uitingen uit Japan -zoals Bonsai, Japans zwaardvechten en Japans boogschieten- ook ruime aandacht, waardoor er altijd een zeer gevarieerd programma is. Daarnaast krijgt de commercie rondom de koi ruime aandacht. In meer dan 140 stands wordt een zeer breed scala aan producten geboden, dat loopt van koi tot complete vijvers en van vijvertijdschriften tot koi-schilderijen.

Het is mogelijk om online een entreeticket met 20% korting aan te schaffen. Klik daarvoor op deze link en je komt in de online ticketshop van de Kasteeltuinen. Door bijgevoegde kortingscode in te voeren, ontvang je direct korting op jouw entreeticket.

Kortingscode: NVN2012HBS004

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml