De laatste dag, zondag

De laatste dag, zondag

De grootste koishow in Europa is gedaan. Tijdens een krachtige regenbui konden we onze spullen inpakken en opruimen.

Voor deze ene keer, sta ik nu eens op de eerste foto van het nieuwsitem. Ik was dan ook heel erg gecharmeerd van het bezoek van Jeroen. Hij kwam voor onze stand, en vroeg naar het boek van Rini. Ik zei onmiddellijk: Jou ken ik, maar ik kon het gezicht echter niet dadelijk thuiswijzen. Hij antwoordde: ja, van de televisie. Van de televisie ? Het was me niet dadelijk duidelijk, want ik kon de link niet leggen. Ja, antwoordde Jeroen, van Robinson 2009, toen ik juist verloren was van Marcel. En toen herinnerde ik het me weer. Ik ben een fervent kijker van Robinson en vond het altijd een geweldig programma. Het deed me plezier om met jeroen op de foto te gaan. Bovendien bleek Jeroen een aangenaam en beminnelijk persoon te zijn. Als koiliefhebber moet hij zeker eens langskomen in Arendonk.

Onze koi zijn ondertussen allen goed aangekomen en stellen het bijzonder goed na deze toch zware dagen. Ik ga me echter vandaag houden aan het informeren over de prijzen die wij gewonnen hebben.

5 eerste prijzen en 5 tweede prijzen, en een championprijs voor beste koi in "all varieties and sizes". Bovendien nog de friendship award van de NVN voor Domino. We konden er goed mee leven. Spijtig dat ik de prijs van Major Champion niet in de wacht kon slepen, maar die had ik terecht verloren tegen een prachtige kohaku van Floor's koi shop, en het is Floor en vrouw van harte gegund, want volgens mij leven ze met hart en ziel voor hun koi.

Ik som hier even de winnaars op met verwijzing naar hun gegevens. Ik zal er morgen op terugkomen, maar ik organiseer zaterdag Dominodag. Het zal de laatste keer zijn dat je Domino live zult kunnen zien.

1007002, 1st variety and size

908013, 1st variety and size

907003, 1st variety and size

1005017, 2nd variety and size

1005019, 2nd variety and size

1003039, 2nd variety and size

810018, 2nd variety and size

907003, chamion all varieties and sizes.

- SH-V8-324 1st variety and size. Helaas geen informatie meer van, maar het is de showa die adult champion geworden was in Appeltern. Deze showa is eigendom van David Sartelet, Interkoi Izegem. (zie bijgevoegde foto's.)

- Goshiki, eigendom van Huck en aangekocht bij interkoi in 2009. 1st variety and size (zie bijgevoegde foto's.)

- Sanke van Huck, 2nd variety and size in klasse 7. (zie bijgevoegde foto's.)

Al met al dikke resultaten waar ik best mee kan leven....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml