Dikke proficiat Huck en Bianca

Dikke proficiat Huck en Bianca

We waren nog geen half uur in Hilvarenbeek of Huck en Bianca met getuigen kwamen ons eventjes vertellen dat ze zojuist getrouwd waren. Daarom zetten wij ze even in het zonnetje.

Met deze Bianca en Huck, een hele dikke proficiat gewenst en ik hoop dat je veel reacties op dit nieuwsitem mag krijgen.

Voor de rest was het een gezellige dag die voorbijgevlogen is. Het weer was niet geweldig en er was niet overdreven veel volk, maar we hebben ons niet verveeld. In de wandelgangen werd gefluisterd dat het ging tussen een sanke, een kohaku van t'Viske en Shiba Zakura om de prijs voor grand champion, maar we weten nog niet wie het is geworden. Gewoonlijk ben ik altijd de tweede, en dat zal nu ook weer niet anders zijn veronderstel ik. De kohaku van t'Viske zag er ook geweldig goed uit. Goede huidkwaliteit, interessant patroon, maar in mijn ogen qua body juist iets minder dan Shiba. De sanke heb ik niet goed bekeken, maar als ik het goed begrijp was de sanke van de man aan wie ik het groot vat heb afgegeven...Het zij zo. Om te kunnen winnen moet je ook goed kunnen verliezen.

Morgen weten we meer...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml