Pfff....toch hard werken....

Pfff....toch hard werken....

Toch een heel gedoe om de koi in Hilvarenbeek te krijgen. s'Morgens had ik al 15 dozen en zakken met water erin klaargezet.

30 Liter voor de jumbo's, 20 liter voor de meeste nisai. Tegen 11 uur kwam Rini om mij een handje toe te steken, en dat is ook nodig, want het is een hels labeur. Dit is één van de weinige dingen waar ik een bloedhekel aan heb, en dat is het inpakken van de koi.

Hier moet ik toch eens goed over nadenken om dit iets soepeler te laten verlopen. Ik ben aan het denken aan een soort roestvrijstalen tank waar je water in doet, dan de koi in het reservoir legt en dan via een soort sluis het water inclusief de koi zonder problemen in de zak kunt laten "vloeien". Voor diegenen die al eens jumbo's in een zak gedaan hebben, die weten dat het niet zo makkelijk is om deze knoesten in een zak te laten glijden. Het geeft me altijd een onbehaaglijk gevoel.

Zoals altijd heeft Shiba weer eens duchtig te keer gegaan en heeft ze haar neus gestoten of geschaafd. Wat is het toch een moeilijke dame. Ze zag er anders stralend uit, en ik hoop dat ze kans maakt op een goede prijs. Nog even vermelden dat ik alle prijzen van de waardebonnen heb meegenomen naar Hilvarenbeek. De winnaars mogen zich aanbieden en hun prijs in ontvangst nemen indien ze dit wensen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml