We bewijzen het toch maar weer...

We bewijzen het toch maar weer...

Supreme champion, 5 eerste prijzen en 5 tweede prijzen, doe het maar na binnen de 2 jaar na het begin.

En we mogen er met reden trots op zijn, want alhoewel we het niet meer over een koihobby kunnen hebben, wil ik me toch nog niet volledig onder de dealers rangschikken. Het is en blijft onze hobby, en zo moet het blijven.

Rini en ik waren ontzettend tevreden met het behaalde resultaat, en ondanks het feit dat we weer juist naast de hoofdprijs pakken, kunnen we niet anders dan tevreden zijn. Voor diegenen die het nog niet weten, het is niet Shiba Zakura die Supreme Champion is geworden, maar wel Domino. Onverwacht dat wel, maar als je ziet van waar Domino is gekomen en tot welk niveau we domino gebracht hebben, mogen we met zijn allen terecht trots zijn. Ik ga proberen morgen een print te maken van domino wanneer ze binnengekomen is, zodat mensen begrijpen vanwaar ze komt.

Met Shiba zijn we 2de geworden in de klasse 7 van de kohaku. We hebben het juist verloren van Geisha II van het Viske, en het is zeker geen schande om hiervan te verliezen. Het is een prachtige Sakai kohaku die nog alle mogelijkheden in petto heeft. Ik was vooral gecharmeerd van de nisai sanke van Joachim van t'Viske die ook op één van de bijgevoegde foto's is te zien.

We kunnen niets anders doen om de winnaar proficiat te wensen, verder werken aan de evolutie van Domino en vooral, de moed niet te verliezen om toch eens de grote prijs te pakken, want voor Joop Zoetemelk te spelen is ook niet alles....

Het was in ieder geval een leuke dag. Hieronder vind je nog een overzicht van de behaalde prijzen:

Supreme Champion: Domino, sanke van Momotaro

1ste in klasse 7 Showa: Bessie Turf van Momotaro

1ste in klasse 7 Sanke: Sanke zonder naam van Momotaro

1ste in klasse 7 Kawarimono: Doitsu Oshiba Shigure zonder naam van Momotaro

1ste in klasse 5 Tancho: Tancho sanke zonder naam van Yoozen (Conias)

2de in klasse 7 kohaku: Shiba Zakura van Yamatoya

2de in klasse 6 kohaku: Kohaku van Momotaro

2de in klasse 4 kinginrin: Ginrin Sanke van Yoozen (Conias)

2de in klasse 5 kohaku: Sandan Kohaku van Matsue

2de in klasse 4 kawarimono: Matsu Kawabake van Hirasawa.

Toch nog een leuke anecdote om te vertellen:

Zoals jullie weten heb ik een groot vat afgegeven aan een koihobbyist die anders niet zou gekomen zijn. Na de show ging ik naar Henny van de organisatie en vroeg haar of de persoon die mijn vat heeft gekregen echt niet zou gekomen zijn, waarop zij antwoordde dat dit zo was, kon ik enkel tot de conclusie komen dat Domino dan Grand Champion zou zijn geworden, want het vat dat ik afgestaan had, was ook de winnaar van de Grand Champion award. Het kan verkeren....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml