Zaterdag 23 mei

Zaterdag 23 mei

Als orgelpunt op het succes van de show van Hilvarenbeek dit jaar, zal ik zaterdag 23 mei om 13.00 uur, een presentatie geven van de koi die aan de show hebben meegedaan.

De koi zitten ondertussen in quarantaine voor een speciale "ontslakkingskuur". Nu zaterdag zullen wij de koi één voor één bevrijden uit hun isolement en hen terug op hun vertrouwde plaats zetten. Tegelijkertijd kan je persoonlijk kennis maken met de winnaars en de "niet winnaars". Indien gewenst zullen we ook een uitleg geven, of trachten te geven waarom desbetreffende koi, wel of niet gewonnen heeft.

Wij zullen een groot vat op in het midden van het terrein zetten, de koi er één voor één inzetten, zodat jullie deze rustig kunnen zien. Indien gewenst krijgen jullie de gelegenheid om iedere koi aan te kopen inclusief de gewonnen beker. Dit geeft toch een bepaalde eigen touch om een koi met beker aan te kopen. De mensen die interesse hebben om een koi in hun bezit te krijgen worden verzocht om me een mail te sturen. Zij krijgen primaire plaatsen toegewezen om de koi het best te kunnen zien. In de loop van de volgende dagen zal iedere koi afzonderlijk via de site gepresenteerd worden, met de bijhorende prijs. Indien er meerdere personen interesse hebben in dezelfde koi, zal er eerlijk geloot worden. De bestaande prijzen blijven gehanteerd. Na zaterdag worden de bestaande prijzen opnieuw geevalueerd.

Wil je aanwezig zijn: stuur een mail aan luc@interkoi.eu met je naam en eventueel de koi die je interesse heeft gewekt.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml