Onderhoudswerken Interkoi Nederland

Onderhoudswerken Interkoi Nederland

Het kan gebeuren. Nooit plezierig, maar als er een lek is in de folie, dan moet je de nodige maatregelen nemen. Dat is ook één van de redenen dat ik indertijd gekozen heb voor polyester, en dat is nog altijd perfect na 16 jaar.

Om alles goed voor te bereiden werden de soldaten opgeroepen om mee te helpen en het bestaande bestand, wat niet van de  poes is mee te helpen overzetten. Geen sinecure met de jumbo koi die de bezetting van de vijver vormden.

De samenwerking tussen Johan en Interkoi werd een aantal jaren geleden opgestart, en is vooral gebasseerd op respect en vertrouwen, waarbij geldgewin niet de hoofdmoot vormt. Ja, ik hoor de kritiek al langs alle kanten, maar ze moesten eens weten ! Wil je rijk worden...zeker koi verkopen, ik garandeer je het op een briefje....je word er schatrijk van !

Fenomenaal resultaat is het meten en verplaatsen van de chagoi 1801001. Een chagoi van Marusei, die aangekocht werd toen ze 84 cm was. Ondertussen is ze 100 cm gemeten en is ze nog slechts 8 jaar oud. Alle info van de koi vind je natuurlijk nog op de website.

Het overzetten van koi van een meter vraagt de nodige voorbereiding. Ze hebben er een mooi filmpje van gemaakt dat ik je niet wil onthouden. Alle koi werden overgebracht naar de gezellige quarantaine afdeling waar ze enkele weken moeten vertoeven. 

Ondertussen werd Polleke ingeschakeld als fotograaf van dienst om het aanwezige bestand nog eens op foto en film vast te leggen. Ik heb de foto's even aangepast en de nieuwe informatie op de website vermeld. Deze kan je ten alle bekijken op zijn webpagina

Ik vond het ook een leuk idee om de filmpjes te koppelen met hun codenummer en deze na elkaar te zetten in dit filmisch overzicht. Dan kan je de koi rustig bekijken en via de codenummers kan je alle info over de koi opzoeken. Voor eventuele aankopen kan je altijd contact opnemen met Johan natuurlijk. Alle informatie vind je op zijn info pagina

 

Meer afbeeldingen

Onderhoudswerken Interkoi Nederland: afbeelding 1
Onderhoudswerken Interkoi Nederland: afbeelding 2
Onderhoudswerken Interkoi Nederland: afbeelding 3
Onderhoudswerken Interkoi Nederland: afbeelding 4
Onderhoudswerken Interkoi Nederland: afbeelding 5
Onderhoudswerken Interkoi Nederland: afbeelding 6
Onderhoudswerken Interkoi Nederland: afbeelding 7
Onderhoudswerken Interkoi Nederland: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Rene

555

Johan

555


Wim DW

555


Peter De Clercq

555

Johan

555


Jack

555

Johan

555


Eric

555

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml