De grote uitverkoop 2022

De grote uitverkoop 2022

Gisteren heb ik met Polleke in totaal 92 koi gefotografeerd en gefilmd in sessies van 5 stuks per vijver. Ik wou deze vandaag al online zetten, maar het was me iets te veel werk om alles uit te zoeken en de juiste informatie erbij te plaatsen.

Een hels werkje, maar eigenlijk hebben we er wel van genoten. Het doel is eenvoudig ! Ik wil alle koi proberen te verkopen nog voor het einde van het jaar. Een onmogelijke taak misschien, maar het is nodig. Ik noem het:

De schrikbarende promotie 2022

Het zal een promotie worden van 5 opéénvolgende weken. Waarom ? Dat ga ik zo even uitleggen. Maar geloof me het is dik tegen mijn zin !

Wat is de bedoeling ?

Op 7 augustus ga ik op reis met de ganse familie. Ik kijk er naar uit geloof me. Ik gebruik de laatste weken voor mijn vakantie om een grootschalige promotie door te voeren. Vanaf deze week ga  ik wekelijks een oplopende promotie beginnen, maar zeker niet met volle overtuiging, maar het moet.

Week 1 te beginnen van 2 juli korting van 10% op vijvers 1 – 2 – 3.
Week 2 te beginnen van 9 juli korting van 20% op vijvers 1 – 2 – 3.
Week 3 te beginnen van 16 juli korting van 30% op vijvers 1 – 2 – 3.
Week 4 te beginnen van 23 juli korting van 40% op vijvers 1 – 2 – 3.
Week 5 te beginnen van 30 juli korting van 50% op vijvers 1 – 2 – 3.

Denk nu niet dat er geen goede koi meer in de vijvers zwemmen, want dan sla je de bal helemaal mis. Er zit nog meer dan goed spul in alle 3 de vijvers. Het is aan jou de keuze als je zin hebt om een koi aan te kopen. Het is aan U om te wachten welke week je eventueel uitkiest !

Heb je een koi in de gaten die je wenst aan te kopen, dan kan je besluiten te wachten tot de korting van 50% intreed. Maar dan loop je natuurlijk  het risico dat je de koi niet hebt, want dan kan de koi al verkocht zijn. Timing is dus het belangrijkste.

Alle koi van deze 3 vijvers zouden moeten verkocht worden indien mogelijk, want ze moeten plaats maken voor enorme leveringen in het najaar die op stapel staan. Vermoedelijk onmogelijk om alles te verkopen, maar ik doe mijn best.

Ik heb 3 filmpjes gemaakt met een overzicht van de vijvers, die ik je nu al wil laten zien. Deze zet ik hieronder op een rijtje zodat je toch een idee krijgt van wat er aangeboden wordt. De detailfoto's met de update van de aanwezige koi begin ik later op de dag online te zetten als mijn werk eropzit.

Vijver 1 - 35 kuub - aanwezige koi: 34

Vijver 2 - 15 kuub - aanwezige koi 19

Vijver 3 - 15 kuub - aanwezige koi - 39 (kleine koi)

Dan heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de vijvers 4 en 5 te filmen, maar daar heb ik nog geen definitieve beslissing in genomen. De uitverkoop staat ook in het teken van een nieuwe aanpak die ik eind dit jaar wil gaan toepassen, maar daarover later meer.  De mensen die denken dat ik zal stoppen moet ik ontgoochelen.

Vijver 4 - 40 kuub - aanwezige koi - 24 stuks

Vijver 5 - 40 kuub - aanwezige koi - 19 stuks

Een heleboel filmpjes om te bekijken voor de liefhebbers. 1 filmpje werd gemaakt op verzoek van Polleke en dat wil ik je niet onthouden. Het gaat over de doitsu karashi van Taniguchi die ik aankocht op een veiling in november 2021. Polleke wilde dit filmpje maken voor iemand, maar hij wou niet zeggen voor wie. 

Zelf heb ik altijd een zwak gehad voor doitsu karashi en deze viel me vooral op door zijn enorme schubben die bovendien bijna perfect gelijnd liggen van voor naar achter. De schubben zijn ook bijzonder groot wat erop zou moeten wijzen dat er nog veel te halen is uit deze karashigoi. De uitlijning is quasi perfect, en madammeke heeft zelfs een eigen wil.

WIE INTERESSE HEEFT IN DE TOTALE UITVERKOOP MOET DE WEBSITE IN DE GATEN HOUDEN. IN DE LOOP VAN DE NAMIDDAG ZAL IK ALLE INFORMATIE OP DE WEBSITE ZETTEN MET BIJHORENDE INFORMATIE. DIT ZAL HET NIEUWSITEM MORGEN VERVANGEN.

6
4
27
3
3
3
4
18

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

pietjepuk

Helaas, de man verkoopt hele mooie en zeer goede koi's!!

Het was mij ook al opgavellen dat de kois weer in prijs verhoogd zijn, dan kun je makkelijk schrijven dat je een wereld aanbieding hebt.... en van je koi's af wil..  Schuiven met getallen daar is hij ook goed in, heel jammer anders was het een van de beste dealers geweest.  


Mario

Inderdaad Max Smeets ik had dit ook opgemerkt en al in de reacties gezet maar mijn eerste bericht was verwijderd.

interkoi

Beste Mario, ik heb zeker geen bericht verwijderd. Zonde dat je alleen de koi gezien hebt die terug op het normale prijsniveau zijn gezet, en niet de koi die goedkoper zijn geworden...maar zo is het altijd....De prijs die ze nu hanteren was de oorspronkelijke prijs, niet meer niet minder ! Maar ben toch blij ook eens van jullie iets te horen. 


Rob waasdorp

Ja max als koi beter zijn geworden als toen ze binnen kwamen dat is het begrijpelijk dat ze duurder worden je heb nu eenmaal de kans gehad om ze toen aan te kopen .
Een koi die slechter wordt betaal je toch ook niet het normale bedrag voor 😉


Max Smeets

Ik zie dat sommige koi sinds gisteren flink duurder zijn geworden.
Als je dan 20% korting krijgt, ben je nog duurder uit.

interkoi

Heb je ook gekeken naar de koi die goedkoper geworden zijn ?


Johan

Vroege uitverkoop Waar gaat de reis met de familie naartoe ?

interkoi

Naar Benidorm...


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2207011

ginrin tancho 2207011
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml