De ultieme transportbox

De ultieme transportbox

Is het een geschenk uit de hemel of is het een commercieel niet haalbaar item, de nieuwste transportbox ! Ze ziet er in ieder geval stevig, stoer en degelijk uit, dat kan niemand ontkennen.

Het is niet dat ik hier veel winst op zal kunnen maken, zei Geert. Het is meer om iets nieuw op de markt te brengen dat er nog niet is, en dat een innovatieve uitstraling heeft. Ik weet dat het moeilijk zal zijn om deze te verkopen, toch zou ik deze transportbox eens goed onder de loupe nemen.

Ik was verbaasd toen ik de box voor de eerste  keer zat, en moest even nadenken wat  ik er van zou vinden. We zijn zo gewoon aan de kartonnen verpakkingsdozen of boxen van koi, dat we eigenlijk bijna geen alternatief voor ogen hebben, buiten een isimo transportbox.

Dit is echter van een ander gehalte. Dit is een alternatief met klasse, en behoort meer tot "het goed gevoel" product, want het is niet echt nodig. Bovendien heeft het ook een prijskaartje. Maar stel je nu voor dat je een box zoals deze hebt en je kan je koi gaan ophalen met een transportbox zoals deze ?

Je beschikt over een transportbox van jezelf om je koi op te halen, en geloof het of niet, het straalt zekerheid en klasse uit. Er zijn kleine voordelen ! Stel dat de plastic zak kapot zou zijn ? Het water kan niet ontsnappen uit de box, en je koi kan ongehinderd in overlevingsmodus in de box met water, want die is waterdicht. Nu heb ik al 3000 jumbo koi ingepakt, en ik weet dat er nog nooit iets gebeurd is, maar het hoeft maar één keer te gebeuren, je weet maar nooit.  

Een ander sterk argument is een box om je koi  naar de show te vervoeren. Een luxe stevige transportbox die je makkelijk met je collega kan verplaatsen door de stevige en nuttige handgrepen aan de zijkanten van de box. Ik heb het zelf uitgeprobeerd, en het geef inderdaad een gevoel van veiligheid.

Geert beseft ook dat dit geen echt commercieel succes zal worden, maar denkt dat er toch mensen zijn die uit respect voor de koi een eigen transportbox ter beschikking willen hebben. Bovendien zijn vernieuwende ideëen zijn altijd welkom. 

Het eerste wat bij de meeste mensen opkomt zal vermoedelijk de prijs zijn, want je ziet dadelijk dat hier kwaliteit wordt gepresenteerd. Je hebt het niet nodig, maar je zou het toch wel willen hebben. Ik kan dat begrijpen en daarom heb ik met Geert een speciale prijs afgesproken, die slechts éénmalig is.

Ik organiseer een groepsverkoop, net zoals ik de succesvolle meetlatten heb verkocht. Een éénmalige actie, die niet meer terug gaat komen, want je koopt een box of je koopt er geen, de keuze is aan jou. Na overleg komt DSG filters tot deze éénmalige en unieke prijssetting.

De normale verkoopprijs is 159 euro.
De éénmalig aangeboden prijs is 120 euro

Ik wil de eventuele aankopen centraliseren en dan de transportboxen laten maken zodat je ze kan komen afhalen, want verzenden doe ik niet. Als je ze komt halen, ben je nog eens bij Interkoi geweest, en wie weet, misschien koop je tegelijkertijd wel een koi !

Nog even wat technische intormatie:
De boxen zijn 85 x 35 x 35 en het schuimrubber in de box hoort er niet bijn dat moet je zelf voorzien. De koi die hier verpakt is was 72 cm en je ziet dat er ruim voldoende plaats is. Dus koi tot 80 cm vormen geen probleem om in te pakken.

Ik laat het aan de koikichi over om te beslissen of ze een unieke transportbox willen of niet,
en neen....wij verwachten geen massale aankoop !


-----------------------------------------------------------------

EXTRA INFO VAN GEERT OOK VERMELD IN DE REACTIES:

Door de grotere vraag en succes blijkbaar en vraag of hier ook een kleiner model in bestaat gaan we dit ook maken. We gaan ook volgend standaardmodel van 650x 300x 300 op de markt brengen. Dit voor de prijs van 110€ tot 1juni nadien word dit 149€. Voor de vraag naar grotere modellen is het prijs op aanvraag omdat we hier dan vragen of de klant zelf een voorkeur heeft van bepaalde afmetingen. Dit zijn uitzonderingen en moeilijker om meerdere van te maken.
Dsg-filters

-----------------------------------------------------------------

Een mooi weekend komt eraan.

Zondag 31 mei is het pinksteren of sinksen en is het dus ook een verlengd weekend. Dit lijkt me een mooi weekend om de  koi die nog moeten opgehaald worden op te halen. Daarom wil ik iedereen uitnodigen om het ophalen van je koi te programmeren. Ik zal dan ook open zijn zoals altijd op volgende dagen:

zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur
zondag van 10.00 tot 12.00 uur 
maandag van 11.00 tot 14.00 uur

Het zou me een plezier doen als je tijdig doorgeeft of je kan komen om je koi op the halen, zodat ik alle nodige voorbereidingen kan treffen. Voor Nederlandse klanten is het nog steeds nodig om een document aan te vragen. Tot hiertoe heeft dit nog geen problemen gegeven aan de grens. Gewoon je naam, dag en uur van aankomst doorgeven, dan stuur ik je het document op.

Ik reken erop dat de meeste klanten van de gelegenheid gebruik zullen maken. Het beloofd een zonnig weekend te worden en het heeft geen nut om de koi nog langer in Arendonk te laten. Geef wel door of je komt of niet, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan.

-----------------------------------------------------------------

FOTO VAN DE DAG

-----------------------------------------------------------------

 

Meer afbeeldingen

De ultieme transportbox: afbeelding 1
De ultieme transportbox: afbeelding 2
De ultieme transportbox: afbeelding 3
De ultieme transportbox: afbeelding 4
De ultieme transportbox: afbeelding 5
De ultieme transportbox: afbeelding 6
De ultieme transportbox: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

13 reacties

KONDHO

555


William William

555


Polleke

555

Johan

555


Smetje

555

Wim DW

555

interkoi

@Wim DW 555


Smetje

555


Rudi w.

555


interkoi

555


interkoi

555


Ronny V

555


Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml