De ultieme transportbox

De ultieme transportbox

Is het een geschenk uit de hemel of is het een commercieel niet haalbaar item, de nieuwste transportbox ! Ze ziet er in ieder geval stevig, stoer en degelijk uit, dat kan niemand ontkennen.

Het is niet dat ik hier veel winst op zal kunnen maken, zei Geert. Het is meer om iets nieuw op de markt te brengen dat er nog niet is, en dat een innovatieve uitstraling heeft. Ik weet dat het moeilijk zal zijn om deze te verkopen, toch zou ik deze transportbox eens goed onder de loupe nemen.

Ik was verbaasd toen ik de box voor de eerste  keer zat, en moest even nadenken wat  ik er van zou vinden. We zijn zo gewoon aan de kartonnen verpakkingsdozen of boxen van koi, dat we eigenlijk bijna geen alternatief voor ogen hebben, buiten een isimo transportbox.

Dit is echter van een ander gehalte. Dit is een alternatief met klasse, en behoort meer tot "het goed gevoel" product, want het is niet echt nodig. Bovendien heeft het ook een prijskaartje. Maar stel je nu voor dat je een box zoals deze hebt en je kan je koi gaan ophalen met een transportbox zoals deze ?

Je beschikt over een transportbox van jezelf om je koi op te halen, en geloof het of niet, het straalt zekerheid en klasse uit. Er zijn kleine voordelen ! Stel dat de plastic zak kapot zou zijn ? Het water kan niet ontsnappen uit de box, en je koi kan ongehinderd in overlevingsmodus in de box met water, want die is waterdicht. Nu heb ik al 3000 jumbo koi ingepakt, en ik weet dat er nog nooit iets gebeurd is, maar het hoeft maar één keer te gebeuren, je weet maar nooit.  

Een ander sterk argument is een box om je koi  naar de show te vervoeren. Een luxe stevige transportbox die je makkelijk met je collega kan verplaatsen door de stevige en nuttige handgrepen aan de zijkanten van de box. Ik heb het zelf uitgeprobeerd, en het geef inderdaad een gevoel van veiligheid.

Geert beseft ook dat dit geen echt commercieel succes zal worden, maar denkt dat er toch mensen zijn die uit respect voor de koi een eigen transportbox ter beschikking willen hebben. Bovendien zijn vernieuwende ideëen zijn altijd welkom. 

Het eerste wat bij de meeste mensen opkomt zal vermoedelijk de prijs zijn, want je ziet dadelijk dat hier kwaliteit wordt gepresenteerd. Je hebt het niet nodig, maar je zou het toch wel willen hebben. Ik kan dat begrijpen en daarom heb ik met Geert een speciale prijs afgesproken, die slechts éénmalig is.

Ik organiseer een groepsverkoop, net zoals ik de succesvolle meetlatten heb verkocht. Een éénmalige actie, die niet meer terug gaat komen, want je koopt een box of je koopt er geen, de keuze is aan jou. Na overleg komt DSG filters tot deze éénmalige en unieke prijssetting.

De normale verkoopprijs is 159 euro.
De éénmalig aangeboden prijs is 120 euro

Ik wil de eventuele aankopen centraliseren en dan de transportboxen laten maken zodat je ze kan komen afhalen, want verzenden doe ik niet. Als je ze komt halen, ben je nog eens bij Interkoi geweest, en wie weet, misschien koop je tegelijkertijd wel een koi !

Nog even wat technische intormatie:
De boxen zijn 85 x 35 x 35 en het schuimrubber in de box hoort er niet bijn dat moet je zelf voorzien. De koi die hier verpakt is was 72 cm en je ziet dat er ruim voldoende plaats is. Dus koi tot 80 cm vormen geen probleem om in te pakken.

Ik laat het aan de koikichi over om te beslissen of ze een unieke transportbox willen of niet,
en neen....wij verwachten geen massale aankoop !


-----------------------------------------------------------------

EXTRA INFO VAN GEERT OOK VERMELD IN DE REACTIES:

Door de grotere vraag en succes blijkbaar en vraag of hier ook een kleiner model in bestaat gaan we dit ook maken. We gaan ook volgend standaardmodel van 650x 300x 300 op de markt brengen. Dit voor de prijs van 110€ tot 1juni nadien word dit 149€. Voor de vraag naar grotere modellen is het prijs op aanvraag omdat we hier dan vragen of de klant zelf een voorkeur heeft van bepaalde afmetingen. Dit zijn uitzonderingen en moeilijker om meerdere van te maken.
Dsg-filters

-----------------------------------------------------------------

Een mooi weekend komt eraan.

Zondag 31 mei is het pinksteren of sinksen en is het dus ook een verlengd weekend. Dit lijkt me een mooi weekend om de  koi die nog moeten opgehaald worden op te halen. Daarom wil ik iedereen uitnodigen om het ophalen van je koi te programmeren. Ik zal dan ook open zijn zoals altijd op volgende dagen:

zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur
zondag van 10.00 tot 12.00 uur 
maandag van 11.00 tot 14.00 uur

Het zou me een plezier doen als je tijdig doorgeeft of je kan komen om je koi op the halen, zodat ik alle nodige voorbereidingen kan treffen. Voor Nederlandse klanten is het nog steeds nodig om een document aan te vragen. Tot hiertoe heeft dit nog geen problemen gegeven aan de grens. Gewoon je naam, dag en uur van aankomst doorgeven, dan stuur ik je het document op.

Ik reken erop dat de meeste klanten van de gelegenheid gebruik zullen maken. Het beloofd een zonnig weekend te worden en het heeft geen nut om de koi nog langer in Arendonk te laten. Geef wel door of je komt of niet, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan.

-----------------------------------------------------------------

FOTO VAN DE DAG

-----------------------------------------------------------------

 

Meer afbeeldingen

De ultieme transportbox: afbeelding 1
De ultieme transportbox: afbeelding 2
De ultieme transportbox: afbeelding 3
De ultieme transportbox: afbeelding 4
De ultieme transportbox: afbeelding 5
De ultieme transportbox: afbeelding 6
De ultieme transportbox: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

13 reacties

KONDHO

Sterk werk, maar is een zak dan nog nodig, of wat zijn dan extra risico, zuurstof kan voor gezorgd worden, chemie van het water? Drukverschil en of veiligheid visje? En de meelatten passen er netjes in. Leuk visje ook. Zie een paar heel gelukkige mensen op de home pg. foto. Maar naar wat kijken ze nu, en wat zou er dan in die kopjes spelen?!  


William William

ik vind dit een heel goed idee, zal wel succes hebben, niet enkel een hebbeding maar ook zinvol praktisch.


Polleke

Verdikke , dat is een mooi hebbeding maar ik heb een probleem want mijn kleine auto is te smal 😂😳😊 . Grtjs 

Johan

toch een nieuwe auto je moet wel wat over hebben voor de Koi


Smetje

Door de grotere vraag en succes blijkbaar en vraag of hier ook een kleiner model in bestaat gaan we dit ook maken. We gaan ook volgend standaardmodel van 650x 300x 300 op de markt brengen. Dit voor de prijs van 110€ tot 1juni nadien word dit 149€. Voor de vraag naar grotere modellen is het prijs op aanvraag omdat we hier dan vragen of de klant zelf een voorkeur heeft van bepaalde afmetingen. Dit zijn uitzonderingen en moeilijker om meerdere van te maken.

Wim DW

is dat de maatvoering inclusief handvaten ?

interkoi

@Wim DW Neen, enkel van de box. de handvaten dus NIET


Smetje

@Rudi w Hier is over nagedacht om dit in blauwe kunststof te maken. Maar hier zijn 2 grote nadelen aan. Dit materiaal is nog duurder en ook niet zo \"stijf\" als Polyprop. 


Rudi w.

Idee: maak hem in het blauw en plak er nog meetlinten in. Je hebt dan een Draagbare afsluitbare meetbak . Dan kan je hem universeel gebruiken 🤗


interkoi

Laat ons de actie houden tot en met 1 juni, daarna vervalt het aanbod. En voorlopig worden er geen andere maten vermeld, maar geloof me, zoveel koi zijn er niet boven de 85 cm. Voor grotere maten moet je me maar even contacteren.


interkoi

De eerste transportbox is verkocht !


Ronny V

Interessant.  Zijn ze ook verkrijgbaar in grotere maten?


Wim DW

Zeer mooi initiatief - goed bedacht.   Alleen denk ik niet dat het evident is om dit commercieel te krijgen - mijn eerste gedachte was flexibel in verhuur te steken maar dan zit je met waarborg en stockage - en dan denk ik aan sommige koikichi welke hun koi boven de 80 cm uitkomen, nog een grotere maatvoering gaan moeten hebben.  Schitterend idee - business matig zeer moeilijk maar ik kan mij vergissen.  Stel dat je drie koi\'s bij Interkoi gekocht hebt, dan moet je eigenlijk 3 keer een bezoek brengen ? En is 1 voldoende ?  verschillende maatvoering ? nog een kleine kanttekening - er staat nergens vermeld voor wanneer je iets moet laten weten...


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137