De week van de 50% korting

De week van de 50% korting

De laatste week van de grote kortingen. Nadien zullen de koi even in de vergeethoek komen, en zullen ze uit de verkoop gehaald worden. Enkel tijdens bezoek aan Interkoi heb je de mogelijkheid nog om deze aan te kopen, maar dan aan de normale prijs.

Het bestand is al serieus verminderd, dus eigenlijk hoeven de zware kortingen niet meer, maar wat ik vooraf voorgesteld had, moet ik ook afwerken, dus deze week de laatste mogelijkheid om deze koi nog aan te kopen.

Het doet altijd pijn in het hart als je koi met verlies moet verkopen, maar het is nu éénmaal een onderdeel van de verkoop van koi. Ik heb ook het gevoel dat er meer koi aangekocht werden dan verkocht, dus misschien hebben we ook te kampen met een overaanbod.

Het doet me een beetje twijfelen dit jaar of ik wel dezelfde strategie wil voeren als de voorgaande jaren. Ik ben volop na aan het denken hoe ik het ga doen in het najaar. Er zitten nog verschrikkelijk goede koi in Japan, waarvan het grootste gedeelte verkocht is.

Het speelt in mijn hoofd om te passen in de beginperiode van het aanbod van de nisai. De reden hiervoor is, dat de koi die momenteel nog in Japan zijn bij de grote kadetten kunnen ingedeeld worden, en die worden pas in november boven water gehaald;

Daarom speelt het in mijn hoofd om dit jaar later naar Japan te gaan als de corona geen obstakel zal worden en we vrij naar Japan kunnen vliegen, want dat is nog af te wachten. Bovendien wil ik ook wat zekerheid over het transport van de koi.

Het transport is op een beschamend hoog pijl komen te staan, en ik wil eerst weten wat de gevolgen zijn. Daarom dat ik ook geen koi meer verkoop met transport inbegrepen. Het is een onmogelijk om een juiste inschatting te maken van deze kosten en ik wil geen tweede keer geconfronteerd worden met kosten die ik niet kan verhalen.

Het voorspelde sabbatjaar zit eraan te komen. Niet dat dit mijn voorkeur geniet, maar de tijden zijn verandert en we moeten ons aanpassen. Voor diegenen die pas een vijver opstarten of mensen die hun bestand willen uitbreiden....profiteer van de laatste week kortingen !

 

2
4
22
5
4
4
3
5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2207011

ginrin tancho 2207011
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml