Nieuws

Arcen 2019 is voorbij.

› 19 August 2019 - Shows Algemeen - Lees meer

  Arcen 2019 is voorbij.Ik moet zeggen dat het een heerlijk weekend was, ik heb ervan genoten. Het weer was niet denderend maar goed op de juiste momenten en het bezoekersaantal mocht er zeker zijn.

Lees meer over Arcen 2019 is voorbij.

Heb ik het nu weer geflikt.

› 18 August 2019 - Shows Algemeen - Lees meer

  Heb ik het nu weer geflikt.Jawel hoor, want na het ontvangen van de informatie over mijn prijzen, moest ik toch weer opgelucht en voldaan glimlachen. Ik heb hem weer te pakken de aartsmoeilijke prijs voor de zoveelste maal...

Lees meer over Heb ik het nu weer geflikt.

Arcen dag 2.

› 17 August 2019 - Shows Algemeen - Lees meer

 Arcen dag 2.Vandaag werden de meeste prijzen al toegekend. Helaas heb ik niemand gevonden of heeft er niemand informatie doorgestuurd over de resultaten van mij vat.

Lees meer over Arcen dag 2.

Het mekka van de koishow, Arcen.

› 16 August 2019 - Shows Algemeen - Lees meer

Het mekka van de koishow, Arcen.Het was of de duivel er mee speelde. Regen, regen en nog eens regen. Niets is er erger dan regen als je de koi moet inpakken, vooral als je de vijvers buiten hebt.

Lees meer over Het mekka van de koishow, Arcen.

Het andere project.

› 15 August 2019 - Klanten en hun vijver - Lees meer

  Het andere project.Het andere project dat Interkoi opvolgt is het koihuis dat stilaan in zijn eindfase begint te komen. Welke van de 2 eerst klaar zal zijn valt nog te betwijfelen, want bij het andere project zit de vlam in de pan.

Lees meer over Het andere project.

Niet alles is perfect.

› 14 August 2019 - Klanten en hun vijver - Lees meer

Niet alles is perfect.Na het tonen van bijna alle updates uit één en dezelfde vijver, blijven er nog 4 exemplaren over om te tonen.

Lees meer over Niet alles is perfect.

Een kans of een misstap.

› 13 August 2019 - Algemeen - Lees meer

Een kans of een misstap.Door omstandigheden die ik hieronder even op een rijtje zet, wordt er opnieuw een koi aangeboden die zeker en vast de moeite waard is.

Lees meer over Een kans of een misstap.

Mijn trots.

› 12 August 2019 - Evolutie koi van klanten - Lees meer

Mijn trots.Ja, ik kan ook trots zijn op bepaalde ontwikkelingen van koi die ik ooit heb aangekocht. En dit is een bijzonder exemplaar in mijn ogen.

Lees meer over Mijn trots.

Ze kwamen uit het Noorden.

› 11 August 2019 - Algemeen - Lees meer

 Ze kwamen uit het Noorden.Men zou ze de Noormannen kunnen noemen, want het waren 2 stevige bonken…Ze kwamen enkele teakhouten beelden brengen waar ik een zwak voor heb.

Lees meer over Ze kwamen uit het Noorden.

Het nieuwe project deel 2.

› 10 August 2019 - Klanten en hun vijver - Lees meer

 Het  nieuwe project deel 2.Al wie het nieuwsitem dagelijk leest heeft ongetwijfeld gelezen dat we de koi verplaatst hebben naar een nieuwe locatie. Wie het niet gelezen heeft kan het nog eens nalezen.

Lees meer over Het nieuwe project deel 2.