Nieuws

Het gele gevaar.

› 18 June 2019 - Algemeen - Lees meer

Het gele gevaar.Nog 4 heb ik er zitten, de ene wat groter dan de andere, de ene wat geler dan de andere, maar allen stevig, gezond en goedgeluimd, want qua karakter zijn ze fenomenaal.

Lees meer over Het gele gevaar.

Een vruchtbare zondag.

› 17 June 2019 - Algemeen - Lees meer

Een  vruchtbare zondag.Ik had een klantloze zondag verwacht, dan heb ik wel de gelegenheid om alles goed te verzorgen, maar niets was minder waar, het werd zoals vermeld een vruchtbare zondag.

Lees meer over Een vruchtbare zondag.

Een drukte van jewelste.

› 16 June 2019 - Algemeen - Lees meer

 Een drukte van jewelste.Met in de hoofdrol niemand minder dan den Elvis. Hij was bijzonder trots op zijn bekers die hij gewonnen had, en kon niet nalaten om er mee op de voorgrond te treden, iets wat hij normaal niet doet.

Lees meer over Een drukte van jewelste.

Een laatste voorstelling.

› 14 June 2019 - Algemeen - Lees meer

Een laatste voorstelling.Morgen zal ik de overgebleven tosai naar buiten brengen…eindelijk want ze hunkeren naar de vrijheid.

Lees meer over Een laatste voorstelling.

Vers van de pers.

› 13 June 2019 - Algemeen - Lees meer

Vers van de pers.Om de overmacht van de aanbiedingen op de shows voor te zijn en de mensen een gelegenheid te bieden om toch verstandig voer aan te kopen, zal ik deze actie lanceren.

Lees meer over Vers van de pers.

Masami was haar naam.

› 12 June 2019 - Ophalen van koi - Lees meer

  Masami was haar naam.Er was eens….lang geleden een sanke die de koiwereld van één iemand op zijn grondvesten deed daveren. Haar naam was Masami of beloftevolle schoonheid.

Lees meer over Masami was haar naam.

Een prachtige koi, een prachtige vrouw.

› 11 June 2019 - Ophalen van koi - Lees meer

Een prachtige koi, een prachtige vrouw.Ze mag ook wel eens op de foto, de kracht achter de man, mijn vrouw, en ze mag er nog goed zijn op haar 65ste jaargang.

Lees meer over Een prachtige koi, een prachtige vrouw.

Problemen met het uploaden YouTube.

› 10 June 2019 - Algemeen - Lees meer

Problemen met  het  uploaden YouTube.Op dit ogenblik wordt ik geconfronteerd met het feit dat ik geen filmpjes meer kan uploaden in You Tube.

Lees meer over Problemen met het uploaden YouTube.

Een hele boterham.

› 09 June 2019 - Algemeen - Lees meer

Een hele boterham.Er werden koi opgehaald, zodat het aantal op te halen koi systematisch vermindert, maar toch blijven er nog een groot aantal zitten.

Lees meer over Een hele boterham.

Kohaku nummerke 175 gaat naar huis.

› 08 June 2019 - Algemeen - Lees meer

 Kohaku nummerke 175 gaat naar huis.Er waren bijzonder veel kohaku en sanke tijdens de veiling in april. De kohaku zijn dan ook van hoge kwaliteit momenteel en ik had het geluk er een groot aantal te pakken te krijgen.

Lees meer over Kohaku nummerke 175 gaat naar huis.