Nieuws

De vijver van William.

› 18 December 2018 - Klanten en hun vijver - Lees meer

De vijver van William.Eenvoud siert, zelfkennis siert, het hoeven niet altijd de dure en impossante beesten te zijn om van te genieten.

Lees meer over De vijver van William.

Goodmorning Arendonk.

› 17 December 2018 - Algemeen - Lees meer

Goodmorning Arendonk.Na de interessante reis naar Japan werd het tijd om alles te controleren in Arendonk. Mijn zoon had de koi iedere dag gecontroleerd en met uitzondering van één akkefietje was alles goed verlopen.

Lees meer over Goodmorning Arendonk.

Ik ben terug ter beschikking.

› 16 December 2018 - Algemeen - Lees meer

Ik ben terug ter beschikking.De jetlag is verteerd….gewoonlijk heb ik er niet veel last van, maar het zit toch in je lichaam. Toch merk ik dat anderen er meer last van hebben dan ik.

Lees meer over Ik ben terug ter beschikking.

Een verzadigde belevenis.

› 14 December 2018 - Algemeen - Lees meer

Een verzadigde belevenis.Dit jaar heb ik 5 reizen ondernomen naar Japan. Sommigen zullen zich afvragen is dit wel nodig....JA...

Lees meer over Een verzadigde belevenis.

De laatste loodjes.

› 14 December 2018 - Algemeen - Lees meer

De laatste loodjes.En dan morgenvroeg terug naar huis….de verwachting waren laag gespannen, maar toch hebben we weer een prachtige selectie kunnen toevoegen.

Lees meer over De laatste loodjes.

Toch nog een bewogen dag.

› 13 December 2018 - Algemeen - Lees meer

Toch nog een bewogen dag.We gingen eigenlijk met weinig pretentie naar de Momotaro koifarm, vooral om foto’s te maken van de koi die we in oktober gekocht hadden.

Lees meer over Toch nog een bewogen dag.

De Sakai veiling is voorbij.

› 12 December 2018 - Algemeen - Lees meer

De Sakai veiling is voorbij.Het resultaat zijn 2 kohaku van Sakai, eentje uit de veiling en eentje uit de Lucky Draw. Ik was er zelf niet bij, want ik ken mijn plaats en ik weet dat ik tussen het grote geweld niet mee kan doen.

Lees meer over De Sakai veiling is voorbij.

Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi

› 12 December 2018 - Algemeen - Lees meer

Voorstelling Momotaro en Sakai.KoiIk kan het momenteel niet in superlatieven uitdrukken, maar de koi die ik gekocht heb geven me een bijzonder goed gevoel en vooral een sterke voldoening omdat we0 nog meer bewust zijn van de uitmuntende kwaliteit.

Lees meer over Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi

Op het scherp van de snede.

› 11 December 2018 - Algemeen - Lees meer

Op het scherp van de snede.Zoals ik voorspeld had was het aanbod van Momotaro uit de kunst. Geweldig goede nisai deden de gemoederen beroeren en de strijd was heftig.

Lees meer over Op het scherp van de snede.

Dit is meer ons ding.

› 10 December 2018 - Algemeen - Lees meer

Dit is meer ons ding.Narita was mooi, maar het zijn niet echt onze vissen. Wij hebben geen specialisatie in beni kikukuryu of goshiki of andere van deze soorten. Niet dat dit slecht is, verre van , maar ons ding ligt meer in hetgeen we vandaag gedaan hebben. Die zijn er wel bij Narita, maar dan zijn ze prijstechnisch niet haalbaar.

Lees meer over Dit is meer ons ding.