Nieuws

Een moorddadige collectie.

› 19 October 2018 - Algemeen - Lees meer

Een moorddadige collectie.Een brute titel misschien, maar het sluit nipt aan bij de waarheid. Het is een collectie die mag gezien worden en die zelfs mag bewonderd worden.

Lees meer over Een moorddadige collectie.

Dan toch.....eindelijk.

› 18 October 2018 - Algemeen - Lees meer

Dan toch.....eindelijk.Wat ik niet goed begrepen heb, was dat er weinig Matsue kohaku verkocht werden die een seizoen in de opgroeifaciliteit hebben gezeten. Slechts een paar mensen hebben gebruik gemaakt van het toenmalige aanbod, en gelijk hadden ze.

Lees meer over Dan toch.....eindelijk.

De eerste azukari komen binnen.

› 17 October 2018 - Algemeen - Lees meer

De eerste azukari komen binnen.Het is altijd een spannend ogenblik als azukari weer boven komen. Ditmaal is het een showa uit Niigata die zich weer aanmeld.

Lees meer over De eerste azukari komen binnen.

Een belangrijke zending.

› 16 October 2018 - Algemeen - Lees meer

Een belangrijke zending.Donderdagavond komt de eerste najaarszending binnen, en niet van de minste. In totaal komen 22 koi binnen van een serieus formaat.

Lees meer over Een belangrijke zending.

Mijn laatste showa.

› 15 October 2018 - Algemeen - Lees meer

Mijn laatste showa.Hiermee bedoel ik de laatste 4 showa van vorig jaar die nog eens getoond worden aan iemand die op zoek was naar interessante koi.

Lees meer over Mijn laatste showa.

Superdeluxe zomerweer op 13 oktober

› 14 October 2018 - Algemeen - Lees meer

Superdeluxe zomerweer op 13 oktoberJe moet het telkens maar afdwingen, maar met mijn geluksgetal 13 kan het niet mis,daarom ook deze stralende dag uitgekozen om de koi te presenteren uit de groeivijver.

Lees meer over Superdeluxe zomerweer op 13 oktober

Een belangrijke dag voor ons.

› 13 October 2018 - Algemeen - Lees meer

Een belangrijke dag voor ons.We hebben er ons veel van voorgesteld, van deze dag. De koi uit de groeifaciliteit worden voor de laatste keer bekeken, gefilmd en daarna naar hun winterverblijf geleid.

Lees meer over Een belangrijke dag voor ons.

Eindelijk 70 cm nu.

› 12 October 2018 - Evolutie koi van klanten - Lees meer

Eindelijk 70 cm nu.Dat waren de woorden, het lijkt op een verlossing. 2 Jaar bijna niets gegroeid ! Nu 5 cm ! Zo zie je maar dat geduld een mooie zaak is.

Lees meer over Eindelijk 70 cm nu.

13 oktober, ronde prijzen.

› 11 October 2018 - Algemeen - Lees meer

13 oktober, ronde prijzen.Zo dadelijk ga ik de gevraagde prijzen toevoegen bij de koi die zaterdag zullen gepresenteerd worden. Zoals ik in de titel vemeld gaan het ronde, makkelijke prijzen worden.

Lees meer over 13 oktober, ronde prijzen.

Zijn dromen bedrog.

› 10 October 2018 - Algemeen - Lees meer

Zijn dromen bedrog.Die vraag kan je je stellen, maar er is niets mis met dromen. Zelf droom ik vrij veel, en dikwijls zijn er nog terreurdromen bij, zelfs deze nacht ging het er nog hectisch aan toe.

Lees meer over Zijn dromen bedrog.