Nieuws

Weinig beweging in de koihobby.

› 20 September 2018 - Algemeen - Lees meer

Weinig beweging in de koihobby.Om de één of andere reden proef ik weinig beweging in de koihobby. De verkoop licht wat stil, de interesse is een beetje zoek…het wordt tijd voor actie.

Lees meer over Weinig beweging in de koihobby.

De groeivijver visjes.

› 18 September 2018 - Algemeen - Lees meer

De groeivijver visjes.Eerst en vooral meedelen dat ik nu zaterdag nog open ben, maar daarna 2 weken op rij gesloten. Van 29 september tot en met 7 oktober ben ik in Japan.

Lees meer over De groeivijver visjes.

De koiparadijzen.

› 17 September 2018 - Klanten en hun vijver - Lees meer

De koiparadijzen.Koikichi blijven verbazen met de meest fantastische vijvers vol originaliteit die telkens een euforisch gevoel naar boven brengen.

Lees meer over De koiparadijzen.

De grote vijver is weer leeg.

› 16 September 2018 - Algemeen - Lees meer

De grote vijver is weer leeg.Ik had een vijver klaargemaakt voor de hotelgasten, zeg maar de koi die even op bezoek kwamen om meerdere klanten te plezieren, want dit was een unieke gelegenheid.

Lees meer over De grote vijver is weer leeg.

Een yamabuki van 19 jaar.

› 15 September 2018 - Algemeen - Lees meer

Een yamabuki van 19 jaar.Dikwijls vragen mensen aan mij hoe oud een koi kan worden. Een moeilijke vraag waar ik niet kan op antwoorden.

Lees meer over Een yamabuki van 19 jaar.

Er zijn zo van die dagen.

› 14 September 2018 - Algemeen - Lees meer

Er zijn zo van die dagen.Ze komen niet veel voor, maar af en toe, heel af en toe, wordt de dag systematisch gevuld zonder dat je het geprogrammeerd hebt en komt men koi één na één ophalen, je kan het niet beter plannen.

Lees meer over Er zijn zo van die dagen.

Een unieke kans in je leven.

› 13 September 2018 - Algemeen - Lees meer

Een unieke kans in je leven.Er is weer volop leven in de brouwerij. Het is toch een kunst om een gans jaar het vuur in de pan te laten, maar animo moet er zijn.

Lees meer over Een unieke kans in je leven.

Shimmies, de boosdoeners.

› 12 September 2018 - Algemeen - Lees meer

Shimmies, de boosdoeners.Ze zijn een doorn in het oog van menig koiliefhebber. Niet alleen van degenen die een voorkeur hebben voor go-sanke, met name kohaku, maar zeker ook van de liefhebbers van chagoi, soragoi en ochiba shigure. Wat zijn dat shimmies? Waar liggen de oorzaken en kunnen we er iets aan doen?

Lees meer over Shimmies, de boosdoeners.

Het vervolg van de updates.

› 11 September 2018 - Algemeen - Lees meer

Het vervolg van de  updates.De informatie van de jumbo koi is zo goed als voorbij. En ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat ik op korte tijd zoveel van deze koi heb kunnen verkopen.

Lees meer over Het vervolg van de updates.

Er zijn van die dagen.

› 10 September 2018 - Algemeen - Lees meer

Er zijn van die dagen.Ja, er zijn van die dagen dat je niet 100% maar 200% kan genieten van koi. Gisteren was het één van die dagen.

Lees meer over Er zijn van die dagen.