Nieuws

Secret places.

› 26 April 2019 - Klanten en hun vijver - Lees meer

 Secret places.Het is altijd een verademing als je mee kan genieten van koikichi die ongekend genieten van hun eigen koiwereldje.

Lees meer over Secret places.

Teveel is teveel.

› 25 April 2019 - Algemeen - Lees meer

Teveel is teveel.Het was me het dagje wel, of beter gezegd de avond. Niet minder dan 69 films heb ik gemaakt om alles weer te geven, en als ik me niet vergis zijn er bijna 100 koi overgekomen.

Lees meer over Teveel is teveel.

Secret places,

› 24 April 2019 - Klanten en hun vijver - Lees meer

Secret places,Het is altijd mooi als je kan genieten van vijvers die door klanten verzorgd worden, en dit is ook weer een prachtlocatie in aanbouw.

Lees meer over Secret places,

Luca en zijn tancho witje.

› 23 April 2019 - Ophalen van koi - Lees meer

Luca en zijn tancho witje.Luca kwam zijn tancho ophalen die hij na veel zeuren had gekregen van zijn ouders…nu ben ik wel vergeten de tancho te filmen volgens mij want ik heb er geen filmpje van.

Lees meer over Luca en zijn tancho witje.

Twee van mijn oudste bewoners.

› 22 April 2019 - Ophalen van koi - Lees meer

 Twee van mijn oudste bewoners.Respectievelijk gekocht in 2015 en 2016 zijn het mijn oudste bewoners die gisteren de deur zijn uitgegaan.

Lees meer over Twee van mijn oudste bewoners.

Het begin van het einde.

› 21 April 2019 - Algemeen - Lees meer

Het begin van het einde.De voorbereidingen voor de aankomst van de nieuwe koi zijn volop aan de gang. Ondanks mijn verzoek om alle koi op te komen halen die nog moeten opgehaald worden werd er weinig gevolg aan gegeven.

Lees meer over Het begin van het einde.

Johnny de overkapper.

› 20 April 2019 - Algemeen - Lees meer

Johnny de overkapper.Het is misschien het moment om de overkappingen weg te halen, of ze zijn al weggehaald, maar toch is het verstandig om reeds voor volgende jaar aan een overkapping te denken.

Lees meer over Johnny de overkapper.

Terug thuis.

› 19 April 2019 - Algemeen - Lees meer

Terug thuis.Alles verliept op wieltjes vertrekkende vanaf Okayama naar Schiphol totdat ik van Schiphol nog naar Arendonk moest rijden.

Lees meer over Terug thuis.

Aanbiedingen van de veiling van Momotaro

› 17 April 2019 - Algemeen - Lees meer

Aanbiedingen van de veiling van MomotaroIk hoop dat ik nog enkele mensen kan warm maken vandaag om enkele koi aan te verkopen, want ik kan de centjes goed gebruiken momenteel.

Lees meer over Aanbiedingen van de veiling van Momotaro

Beknopt nieuwsitem.

› 16 April 2019 - Algemeen - Lees meer

Beknopt nieuwsitem.Ik heb besloten om morgen niet naar de veiling van Sakai te gaan. Ik weet dat dit misschien raar klinkt maar ik ga niet de ganse dag daar zitten om de koi die ik wil niet te kunnen kopen.

Lees meer over Beknopt nieuwsitem.