Nieuws

De eerste updates.

› 21 September 2019 - Evolutie koi van klanten - Lees meer

 De eerste updates.Het najaar betekent dat het tijd wordt om even de koi na te kijken, te meten en te filmen. Met wat geluk krijg ik dan een update binnen zodat iedereen wat mee kan genieten van de ontwikkeling van de koi.

Lees meer over De eerste updates.

Ook dit kan gebeuren.

› 20 September 2019 - Algemeen - Lees meer

Ook dit kan gebeuren.Vandaag kreeg ik helaas het bericht dat één van de azukari koi is overleden. Het is dan ook mijn plicht om je te informeren over deze mogelijkheid.

Lees meer over Ook dit kan gebeuren.

De duurste tosai.

› 19 September 2019 - Algemeen - Lees meer

De duurste tosai.Prijzen kan je niet onder controle houden op de veilingen. Er is niets zo onvoorspelbaar als de vraag die veel mensen mij stellen….”wat gaat deze koi kosten ?”

Lees meer over De duurste tosai.

Een nieuwe locatie

› 18 September 2019 - Algemeen - Lees meer

Een nieuwe locatieDe Belgian Koi Society, beter bekend als BKS heeft besloten om de show volgend jaar op een vroeger tijdstip te nemen. Ik kreeg van hen volgende mail.

Lees meer over Een nieuwe locatie

Zaterdag en zondag.

› 17 September 2019 - Algemeen - Lees meer

 Zaterdag en zondag.Nu zaterdag is het gewoon geopend zoals iedere zaterdag, maar zondag ga ik de koi uit opgroei 1 ophalen. Kom op de valreep nog even langs, is het niet voor de koi, dan voor de gezelligheid.

Lees meer over Zaterdag en zondag.

Rini Groothuis op bezoek.

› 15 September 2019 - Algemeen - Lees meer

Rini Groothuis op bezoek.Het was een hele tijd geleden, maar uiteindelijk heeft hij de weg terug gevonden naar Arendonk. Zijn gezondheid heeft een knak gekregen, maar hij heeft voorlopig het gevecht gewonnen.

Lees meer over Rini Groothuis op bezoek.

Opvolging project Double You.

› 14 September 2019 - Klanten en hun vijver - Lees meer

Opvolging project Double You.Het grote project met de dubbele vijver komt stilaan in een eindfase. Ze zijn volop bezig aan de filterkkamer, de leidingen zijn getrokken en als de trommelfilters op tijd geleverd worden zal alles verlopen zoals gepland staat.

Lees meer over Opvolging project Double You.

Wie wil er een bloedmooie showa.

› 13 September 2019 - Algemeen - Lees meer

 Wie wil er een bloedmooie showa.Showa is nog altijd één van de meest begeerde koisoort. Ondanks het feit dat sanke en kohaku het meeste aandacht krijgen van de koikichi, nemen de showa plaats nummer 1 in.

Lees meer over Wie wil er een bloedmooie showa.

Voorbereidingen herfst en winter.

› 12 September 2019 - Algemeen - Lees meer

 Voorbereidingen herfst en winter.Ik ga proberen nog wat koi te verkopen vooraleer ik naar Japan vertrek, want afhankelijk van de verkoop zal mijn aankoop geregeld worden.

Lees meer over Voorbereidingen herfst en winter.

Altijd spannend.

› 11 September 2019 - Algemeen - Lees meer

Altijd spannend.Op 3 November wordt de Matsue Tategoi Kai show gehouden op de Narita Koi farm met de nisai die verkocht werden in de lente. Ik doe ook mee...

Lees meer over Altijd spannend.