Nieuws: Algemeen

De broers van de young champion.

› 23 August 2019 - Lees meer

 De broers van de young champion.April dit jaar kocht ik een grote serie tosai van Momotaro, waarvan een groot gedeelte mannelijke en een deel vrouwelijke koi.

Lees meer over De broers van de young champion.

Samenwerken kan lonenda zijn.

› 22 August 2019 - Lees meer

 Samenwerken kan lonenda zijn.Als gelijkgestemde geesten elkaar ontmoeten kan samenwerken nuttig en lonend zijn. Johan zijn doel is om mooie koi in beperkte mate aan de man te brengen en hij is goed in wat hij doet.

Lees meer over Samenwerken kan lonenda zijn.

Enkele mogelijkheden voor overwinteren.

› 21 August 2019 - Lees meer

 Enkele mogelijkheden voor overwinteren.Of je het nu graag hebt of niet, we zitten op een zucht waarvan we liever niet zitten, maar dat het eraankomt leidt geen twijfel.

Lees meer over Enkele mogelijkheden voor overwinteren.

Een kans of een misstap.

› 13 August 2019 - Lees meer

Een kans of een misstap.Door omstandigheden die ik hieronder even op een rijtje zet, wordt er opnieuw een koi aangeboden die zeker en vast de moeite waard is.

Lees meer over Een kans of een misstap.

Ze kwamen uit het Noorden.

› 11 August 2019 - Lees meer

 Ze kwamen uit het Noorden.Men zou ze de Noormannen kunnen noemen, want het waren 2 stevige bonken…Ze kwamen enkele teakhouten beelden brengen waar ik een zwak voor heb.

Lees meer over Ze kwamen uit het Noorden.

De laatste van de opgroei.

› 09 August 2019 - Lees meer

De laatste van de  opgroei.Dit ben ik nog schuldig. De laatste tosai uit de opgroei. Er kwam echter zoveel nieuws binnen op korte tijd dat ik genoodzaakt was dit even uit te stellen.

Lees meer over De laatste van de opgroei.

Ik trek de gele kaart.

› 08 August 2019 - Lees meer

Ik trek de gele kaart.Ik trek vandaag geen rode, maar de gele kaart. Het is toch een aandoenlijk gezicht als je slechts éénkleurigen in de vijver hebt rondzwemmen.

Lees meer over Ik trek de gele kaart.

Allerlei,

› 07 August 2019 - Lees meer

Allerlei,Het doe me plezier om informatie te ontvangen op vragen die ik af en toe stel in de nieuwsitems. Er zitten veel onbekenden tussen die toch de nieuwsitems lezen, dus het doet me zeker plezier.

Lees meer over Allerlei,

Het noodlot slaat toe.

› 06 August 2019 - Lees meer

 Het noodlot slaat toe.Soms…..heel soms gebeuren er dingen die je niet voorziet en die een domper leggen op het genieten van koi.

Lees meer over Het noodlot slaat toe.

Bieden op enkele koi.

› 05 August 2019 - Lees meer

Bieden op enkele koi.De countdown blijkt weinig succes te hebben. Ondanks het feit dat dit toch een uitstekende koi is, lijkt er geen interesse in een degelijke koi.

Lees meer over Bieden op enkele koi.