Nieuws: Algemeen

Woorden zijn niet nodig.

› 15 February 2019 - Lees meer

Woorden zijn niet nodig.Als je bedenkt dat er 10, en laat het me nu toch maar eens gebruiken, heel hoogwaardige koi binnenkomen, dan mag je zeggen dat je op een hoogtepunt bent aanbeland.

Lees meer over Woorden zijn niet nodig.

Informatie opgroei 2.

› 13 February 2019 - Lees meer

Informatie opgroei 2.Dit zal de laatste keer zijn dat ik de koi zal storen om te bowlen, te meten en te filmen, nu is het rust tot pakweg 1 april.

Lees meer over Informatie opgroei 2.

Interkoi Nederland

› 12 February 2019 - Lees meer

Interkoi NederlandEen idee kan allerlei vormen aannemen, maar éénmaal je een idee ten uitvoer brengt is de kogel door de kerk en gaan je dromen in vervulling.

Lees meer over Interkoi Nederland

Als de kat van huis is.

› 10 February 2019 - Lees meer

Als de kat van huis is.Ja, jullie kennen het spreekwoord zeker en vast, want dan dansen de muizen op tafel. Het zag er gezellig uit, en vooral lekker, helaas was ik er niet bij.

Lees meer over Als de kat van huis is.

Totaaloverzicht van de AJKS 2019

› 09 February 2019 - Lees meer

Totaaloverzicht van de AJKS 2019De 50ste editie van de All Japan Koi Show is al een tijdje voorbij, en ondertussen heb ik een overzicht gemaakt van de prijzenpot van de All Japan Koi Show 2019, met vermelding van hun kweker, eigenaar en handelaar.

Lees meer over Totaaloverzicht van de AJKS 2019

6 Unieke buitenkansen.

› 07 February 2019 - Lees meer

6 Unieke buitenkansen.Onderschat, niet gewaardeerd, maar bijzonder goed zijn de koi van Taniguchi, waar ik mijn vertrouwen momenteel aan blijf geven.

Lees meer over 6 Unieke buitenkansen.

Een recente update.

› 06 February 2019 - Lees meer

Een recente update.Gelukkig krijg ik in deze tijden af en toe nog eens een update binnen van enkele koi die tijdens de winter weliswaar verwarmd zitten op 22°. Niet voor lang meer, want ze gaan nu naar een winterstop van enkele weken. Het zijn wel niet de minste koi, en eigenlijk ben ik best trots om ze te laten zien.

Lees meer over Een recente update.

Een bijzondere wedstrijd.

› 04 February 2019 - Lees meer

Een bijzondere wedstrijd.Gisteren kreeg ik een impuls die mensen over de streep moeten trekken om mee te doen met een wedstrijd die ik hier even ga uitleggen.

Lees meer over Een bijzondere wedstrijd.

De topper van opgroei 2.

› 03 February 2019 - Lees meer

De topper van opgroei 2.Gisteren kreeg ben het bezoek van onze collega van opgroei 1, Hij stond wel versteld van onze resultaten want zijn woorden waren Die bij jouw zijn wel gigantisch gegroeid, ik ga de dopingcontrole langs sturen. Met andere woorden, hij erkent zijn verlies vermoedelijk al...

Lees meer over De topper van opgroei 2.

Het laatste 5-tal.

› 02 February 2019 - Lees meer

Het laatste 5-tal.Zoals beloofd zet ik de laatste 5 in promotie van de koi die nu nog binnenzitten in vijver 7 en die Ben vandaag graag zou willen laten zien.

Lees meer over Het laatste 5-tal.