Nieuws: Algemeen

Aanbiedingen van de veiling van Momotaro

› 17 April 2019 - Lees meer

Aanbiedingen van de veiling van MomotaroIk hoop dat ik nog enkele mensen kan warm maken vandaag om enkele koi aan te verkopen, want ik kan de centjes goed gebruiken momenteel.

Lees meer over Aanbiedingen van de veiling van Momotaro

Beknopt nieuwsitem.

› 16 April 2019 - Lees meer

Beknopt nieuwsitem.Ik heb besloten om morgen niet naar de veiling van Sakai te gaan. Ik weet dat dit misschien raar klinkt maar ik ga niet de ganse dag daar zitten om de koi die ik wil niet te kunnen kopen.

Lees meer over Beknopt nieuwsitem.

Het was me het dagje wel.

› 15 April 2019 - Lees meer

Het was me het dagje wel.Het is een week met serieus wat stress en druk. Ik kan mijn werk niet gedaan krijgen zoals het hoort, en iemand die mij kent weet dat dit geen kattepis is.

Lees meer over Het was me het dagje wel.

Toch nog een momentum afgedwongen

› 14 April 2019 - Lees meer

Toch nog een momentum afgedwongenIk heb bijzonder veel te vertellen, maar heb gewoon de tijd niet, het spijt me. Het moet dus allemaal vrij snel gebeuren.

Lees meer over Toch nog een momentum afgedwongen

Eventjes meer tijd.

› 14 April 2019 - Lees meer

Eventjes meer tijd.Het was een rollercoaster tot hiertoe met verre verplaatsingen en massa’s werk. Vandaag (zondag morgen) ben ik vroeg op en moeten we pas om 8.30 uur naar Narita, tijd om even uit te blazen.

Lees meer over Eventjes meer tijd.

Een nieuwe ervaring....Dainichi Toyota

› 13 April 2019 - Lees meer

Een nieuwe ervaring....Dainichi ToyotaDit was voor de eerste keer dat ik een veiling zou bijwonen van de middelste broer van de 3 Dainichi gebroeders die in het dorp Toyota is gevestigd daarom ook de naam Dainichi Toyota.

Lees meer over Een nieuwe ervaring....Dainichi Toyota

Een lange en moeilijke dag.

› 12 April 2019 - Lees meer

 Een lange en moeilijke dag.Deze morgen vroeg opgestaan richting Matsue met blijde verwachting en grote hoop op jumbo tosai van betere kwaliteit…mis poes…

Lees meer over Een lange en moeilijke dag.

Ik ben vreemd gegaan.

› 11 April 2019 - Lees meer

Ik ben vreemd gegaan.Normaal koop ik zelden iets anders dan gosanke, maar vandaag ben ik vreemd gegaan, vergeef het me....mea culpa, mea culpa...

Lees meer over Ik ben vreemd gegaan.

Een minder goed begin.

› 10 April 2019 - Lees meer

Een minder goed begin.De reis en zo was prima verlopen, daar niet van, maar het is mijn gewoonte om alle koi van Momotaro die nog in Japan zitten op film te zetten zodra ik aankom

Lees meer over Een minder goed begin.

Een beer van een man.

› 09 April 2019 - Lees meer

Een beer van een man.Soms komen er ogenblikken dat je met verbazende blikken kijkt naar een mannelijke koi die op geen ogenblik onderdoet voor een vrouwelijke koi, en bovendien zonder de ongemakken.

Lees meer over Een beer van een man.