12-13-19-20 december, een Spaans intermezzo;

12-13-19-20 december, een Spaans intermezzo;Binnenkort vertrekken wij naar Japan en zullen we onze nieuwe aankopen vermoedelijk einde november ontvangen in onze luxe suites.

Net zoals verleden jaar wil ik hieraan gekoppeld een laatste “bezichtigingsdag” organiseren om de nieuwe aankopen te laten zien. Verleden jaar was dit 13 december, en dat was een dag om zich te herinneren. Het probleem echter is dat er veel te veel mensen samenkomen, waardoor het koigenieten iets moeilijker is.

Om niet terug in herhaling te vallen, heb ik besloten om deze dagen in te delen in 2 weekeinden, namelijk op zaterdag 12 en zondag 13 december, en het weekend van 19 en 20 december. Je bent echter wel verplicht om je in te schrijven, zodat ik alles in goede banen kan leiden. Ik zal op deze dagen niet meer dan 40 mensen/dag ontvangen, zodat we rustig kunnen genieten van de koi. Mijn Spaanse schoondochter echter, heeft zich aangeboden om ditmaal te zorgen voor de gepaste versnaperingen. Eigengemaakt tortilla’s, Chorizo, Jamon serrano, en Jamon Iberico, zal speciaal voor jullie klaargemaakt worden, en ik kan je verzekeren dat dit de moeite is.

Hoe gaat het in zijn werk ?
Je stuurt me een mail met daarin vermeld de dag dat je wil komen, met vermelding van het aantal personen dat meekomt. Je wordt dan op die dag verwacht, tenzij ik al te veel inschrijvingen heb. Als ik 40 inschrijvingen heb op die dag, zal ik je verzoeken een andere dag uit te zoeken. De deuren gaan op die dagen open opm 11.00 uur tot ± 16.00 uur. Er zullen vermoedelijk ook enkele evenementen aan gekoppeld worden, maar dat moet ik nog even uitzoeken.

Snel inschrijven is dus de boodschap.

Reacties

5 reacties tot nog toe

Dan bijt ik bij deze het spits af,voor 20 december met 2 personen.

willem on 03/11/2009 21:07

Prachtig en origineel initiatief weeral Luc, culinair "opgeluisterd" dan nog door je Spaanse schoondochter met hapjes om allicht vingers en duimen van af te likken. Je moet het maar doen, 4 dagen tereke en voor waarschijnlijk heel wat volk.

Verleden jaar was dat voor mij, zo herinner ik me, de startdatum van mijn klant worden/zijn bij jou, en toen liep ik er die dag wat nieuw en onwennig bij. Maar dat is zeer snel ten goede gekeerd en ik heb het mij tot dusver nog hoegenaamd niet beklaagd, wel integendeel. Dag in dag uit virtueel (via de site) en af en toe in de weekends eens live kunnen participeren aan het koigebeuren bij Interkoi (ongeacht kopen of niet), dat creëert een heel apart gevoel en staat volgens mij voor alle koikichi onder ons borg voor heel wat levensvreugde, ook al door de sociale contacten die ermee gepaard gaan.

Dit jaar zal ik dan ook, nu ik geen nieuwelinkske meer ben, doelbewust en met des te meer vastberadenheid naar de koibezichtigingsdagen komen afzakken, onder meer ook om mijn azukari uit Japan van het voorbije seizoen te komen monsteren en bewonderen. Rechtuit gezegd, ik zit al te popelen van ongeduld!

Martin on 03/11/2009 23:05

ik kom samen met de vriendin en aan wie moet ik nu een e-mail sturen

gr bram

bram blokland on 05/11/2009 22:00

aan arendonk@interkoi.eu
Ik dacht dat dit duidelijk was...het adres staat helemaal onderaan links Bram.

luc on 06/11/2009 07:13

wij komen met 3 personen zo 13 dec indien er uiteraard nog plaats is

mvg johan.

laarberg on 28/11/2009 17:23