12 December: Bezinningsdag.

12 December: Bezinningsdag.Het zware werk zit erop, de boog is iets minder gespannen. Nu moeten we even de tijd nemen om te ontspannen en te genieten.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseer ik ieder jaar in december een kleine bijeenkomst van koiliefhebbers die er plezier in hebben om pas aangekomen vissen te bewonderen, en even bij te babbelen over hun favoriete onderwerp... Dit jaar is zondag 12 december uitgekozen om even lekker te genieten van een dagje koi-bezinning.

Om 11 uur zullen de poorten opengaan en ben je welkom om kennis te maken met onze nieuwe aanwinsten. Dit jaar komen er niet zoveel, maar wel stevige koi naar Arendonk. Laat ons hopen dat ze de reis goed doorstaan hebben. Ik verwacht de koi rond 20-25 november, zodat ze nog een 14-tal dagen hebben om zich aan te passen. De juiste datum is nog niet bekend, maar ik ben er volop mee bezig.

Het zal een spannende dag worden voor meerdere klanten omdat er redelijk wat koi binnenkomen die reeds een tijd geleden zijn aangekocht, maar nu pas hun grote reis gaan maken. Hieronder bevinden zich klinkende namen, zoals Yamatenka, Showatenka, Wolverine, Ayama, Mo-marsaru, en nog een groot aantal andere kleppers.

Om één en ander vlot te laten verlopen en de nodige voorbereidingen te kunnen treffen, is het verplicht om je in te schrijven. Ik zal zorgen voor de nodige drankjes en hapjes, maar heb mijn culinaire ideëen nog niet volledig uitgewerkt op dit moment. Mijn plan is om je te verrassen met onze huisgemaakte goulash en stoofvlees met fritjes, maar hier ben ik wat afhankelijk van mijn vrouw, die de dankbare taak op zich zal moeten nemen om dit voor te bereiden. Geloof me, onze goulash is niet te evenaren….

Inschrijven voor deze bijzondere dag kan, door een mail te sturen naar arendonk@interkoi.eu met vermelding van het aantal personen. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 november.

Op deze toch wel bijzondere dag zal ik een grote actie lanceren voor mensen die zich tijdens deze dag een koi willen aanschaffen, maar nog niet de laatste stap durven maken. Daarover in één van de volgende nieuwsitems meer.

Uiteraard zal Rini aanwezig zijn op deze bezinningsdag om zijn boek Nishikigoi Symfonie te ondersteunen. Mensen die nog van plan zijn om een boek aan te schaffen, zullen in de gelegenheid zijn om het boek persoonlijk te laten tekenen door Rini al of niet met een persoonlijke boodschap. De feestdagen staan voor de deur, en wie zou er dit boek niet willen krijgen als kerst-of nieuwjaarscadeau ?

Meer afbeeldingen

Reacties

10 reacties tot nog toe

Zo Luc, wordt dit weer één van die gezellige bijeenkomsten ? Ik wil dit zeker niet missen.

jan on 12/11/2010 13:57

ben zeker van de partij wil dit niet missen.......

theo on 12/11/2010 18:08

Hoi Luc,

schrijf mij, Joyce en ... maar bij. kijk er enorm naar uit.

gr. Stephan

stephan on 12/11/2010 21:16

Beste Luc

Ik kan je helpen die dag als kok of gastheer laat het me maar weten

mvg auke

auke on 12/11/2010 22:08

Luc,

ik ga proberen ook te komen...alst een beetje meezit ben ik er wel...tevens ook natuurlijk voor de helpende hand indien nodig...
overigens heet ze geen ayama maar amaya ;)

Matthijs on 12/11/2010 22:28

Antwoord op de vraag in de eerste reactie: ja, ja, ja, ja natuurlijk! Maar Jan toch :)

Antwoord op de tweede reactie: ge zult niet alleen zijn Theo, wel integendeel!

Aan al degenen die hier nog niet gereageerd hebben: goed beseffen dat kijken, eten en drinken op die dag GRATIS zijn; dus waar wachten jullie nog op om hier nu al de lof te zwaaien over Luc en Raymonda, die hun beste beentje weeral zullen voorzetten?

Martin on 12/11/2010 23:11

haha goeie Martin..GRATIS...dat moet toch hollanders aantrekken of niet? ;)
genoeg gezegd...dit soort dagen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd bij interkoi!

Matthijs on 13/11/2010 10:15

hoi,luc
ook wij willen die dag graag komen

gr frans en ine

frans en ine on 13/11/2010 12:51

Ik ben er natuurlijk ook om mijn koi te bekijken!
mvg
Ton

Ton on 13/11/2010 17:33

Altijd gezellig!

Ik heb me inmiddels ook aangemeld.

barrykoi on 18/11/2010 09:32