13 december is nu ook voorbij.

13 december is nu ook voorbij.Zoals voorspeld waren er een 45-50 tal mensen wat de rust en de ontspannen sfeer ten goede kwam.

Ik heb speciaal de Showa van Sekiguchi gekocht, omdat ik voorspeld had dat deze hoge ogen gingen gooien in onze showalanden, en ja hoor. Ik zat precies goed met mijn veronderstelling. Ik heb herhaaldelijk gevraagd welke koi hun het meeste bekoorde, en telkens kwamen te Sekiguchi Showa op het voorfront. Verdiend trouwens, want het zijn bloedmooie showa.

Ik heb speciaal voor enkele klanten nog filmpjes van de nieuw binnengekomen visjes op youtube gezet, dan kunnen zij hun aankopen nog bewonderen. In de loop van volgende week ga ik weer alle prijzen op de site zetten. Er zal ditmaal een andere formule gemaakt worden, maar hierover zal ik ten gepaste tijde informatie geven. Zoals je kan zien op de foto's was het weer een gezellige boel, en kunnen we weer toeleven naar de volgende happening in mei.

Nieuwe vissen-01
Nieuwe vissen-02
Nieuwe vissen in slow motion

Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

hoi luc,

het was weer helemaal toppie heerlijk eten en drinken
ontspannen sfeertje en id prachige showa van Sekiguchi

michel

michel on 13/12/2009 21:48

Hoi Luc, Rini en Ben en alle andere koivrienden.

afgelopen weekend was weer een hoogtepunt in onze hobby. vrijdagavond meegeholpen met het ontvangen van de koi uit Japan, waarbij ook onze aankoop zat van begin van dit jaar. heel speciaal allemaal, gaf echt een familiegevoel.

de dag daarop was het een en al gezelligheid waarbij de ervaringen van de japantrip heradelijk werden besproken.

het eten en drinken was dik voor elkaar waarbij we iedereen van harte voor willen bedanken. zo aan de foto's te zien was het vandaag ook weer een gezellige boel. leuk!

we hebben er beide enorm van genoten.

Nogmaals Bedank!

Groeten Stephan en Joyce.

stephan on 13/12/2009 22:03

Goed gekozen Rini , er is veel meer te zien in Arendonk dan bij Willem II .
Lekker eten , goed gezelschap en super mooie koi's .

Marcel on 13/12/2009 23:17

Hallo Luc.

Ook al kon ik door omstandigheden maar kort blijven, het was weer geweldig georganiseerd. Heerlijk en zeer uitgebreid buffet en zowaar "sterke" koffie :-)
Wederom een prachtige collectie Japanse juwelen. Om te watertanden!

Complimenten voor de hele organisatie en aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben.

Mike

Mike on 13/12/2009 23:20

Heb al dik spijt dat ik, na zaterdag 12 december, op zondag 13 niet terug van de partij ben geweest (beetje jaloers op Ben en Rini!). Niet alleen voor de culinaire hoogstandjes en voor die juweeltjes van koi (waarop men maar niet uitgekeken geraakt), maar vooral ook wegens het gemiste sociale contact met de aanwezige mensen (al die andere koikichi). Maar een mens kan nu eenmaal niet alles hebben, en de aanbblik van die uitzonderlijke Sekiguchi showa (inderdaad een schot in de roos, Luc) maakt toch veel goed. Ik prijs mij dan ook gelukkig . . .

Martin on 14/12/2009 02:30

Heb al spijt dat ik er niet bij kon zijn,maar ja andere verplichtingen he.Volgende keer dan maar. :(

johan on 14/12/2009 08:25

Idem :s

Jeroen on 14/12/2009 14:07

hoi luc de organisatie was wederom zeer goed
de complimenten aan het gehele team goed voorzien van drank en spijs
weder om weer geweldige vissen helaas konden we niet al te lang blijven
kom er zo soedig mogelijk op terug
groetjes theo petera rick suzan frans
topie topie topie

theo on 14/12/2009 16:35

Luc,bedankt voor de gezellige dag en het was weer eens nodig om langs te komen.
Vond het reuze gezellig en wat me opvalt zijn toch altijd weer die mensen die je voor je komt niet kent en als je weg gaat een leuk gesprek mee gevoert heb.Frans,wij elkaar ook weer wat beter leren kennen , vond het gezellig joh.Rini, heb je geen spijt gehad dat je weggegaan bent of is het goed afgelopen met willem 2. O,Luc ik wil uw schoondochter nog complimenteren voor haar heerlijk gemaakte paella en tortilla.

marco on 14/12/2009 20:22