1ste zaterdag van september.

1ste zaterdag van september.Niet overdreven druk, maar wel interessant.

De laatste showa's gaan naar hun eindbestemming. Vandaag werd een mooie dampatroon showa meengenomen en een kohaku die toevallig uit onze "mudpond" werd gehaald.

Moelijk te beoordelen op de foto, maar het was in ieder geval een kohaku waar heel wat potentie in zat. Zeer goede body, huidkwaliteit toppie, kiwa afgewerkt en het sashi nog volledig in ontwikkeling. Hoe langer ik er naar keek, hoe beter hij werd. Dit was ook de mening van Huck...

Verder waren er nog enkele echte koiliefhebbers die hun voelhorens eens kwamen uitsteken, en dat vinden wij altijd heel positief. Onze policy is dat je graag moet kopen, anders niet, maar je moet wel het gevoel krijgen dat je iets betekent bij interkoi, want dat is voor ons toch belangrijk. Vooral in het koigebeuren moeten we werken met een lange termijnpolitiek, en dat kan enkel door hele goede koi voor een haalbare prijs te verkopen, zodat de klanten niet te veel, maar wel goede koi kopen.

Nog 3 zaterdagjes te gaan en dan is het seizoen grotendeels voorbij. Voor mensen die het niet weten: wij zijn tot einde september nog iedere zaterdag open vanaf 11 uur.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

met recht kan ik zeggen dat jullie een goede keuze gemaakt hebben .dit omdat ik elke koi bij luc kan dromen .de kohaku heeft een mooi stappen patroon. en de groei komt zeker goed want deze is van matsue en dat zijn allen groeikanonnen.
de schowa is een vis naar mijn hart deze heeft veel te bieden voor de toekomst laat je door deze koi verassen voor over een paar jaar je zult verstelt staan .
zo zitten er nog een aantal schiterende combinaties voor een hele nete najaars prijs.mocht je zelf twijfelen met degoede keuze neem dan via luc kontact met mij op dan kom ik je graag ondersteunen .groetjes ben .

Ben Doorakkers on 07/09/2008 12:03

Zit inderdaad veel potentie in deze koi! Veel plezier ermee en laat later nog maar eens zien hoe de ontwikkeling is gegaan!

Ton Janssens on 07/09/2008 14:10