25 maart komen ze aan.

25 maart komen ze aan.De laatste informatie is dat de koi op 25 maart aankomen. Tegen die tijd zorg ik ervoor dat het weer goed is, zodat we opnieuw volop kunnen genieten van de koi.

Het zal je opgevallen zijn dat ik een beetje afwezig ben geweest de laatste tijd. Dit komt gewoon omdat ik serieus ziek ben geweest, en de inspiratie en de fantasie me gewoon in de steek heeft gelaten. Bovendien moest ik mij dan ook nog eens volledig inzetten voor de opening van de nieuwe zaak van mijn zoon. Het ging ditmaal echt niet... ik voelde me verschrikkelijk beroerd...

Ondertussen heb ik echter het nieuws gekregen dat de koi op 25 maart zullen binnenkomen, en dat geeft toch weer een kick. We zijn volop aan het plannen om de vijvers te reorganiseren om de koi zo goed mogelijk op te vangen. In totaal zullen er een 60-tal koi naar Arendonk komen, waarvan ik er een aantal nog niet op de site getoond heb. Ik wil ditmaal de nieuwsgieirigheid aanwakkeren en een aantal koi voorlopig in het ongewisse laten, om de nieuwsgierigheid aan te scherpen. Een tipje van de sluier is dat het allen Jumbo tosai zijn van 35-40 cm en om je duimen en vingers van af te likken, en voor een acceptabele prijs. Wie ze wil zien, moet op tijd komen kijken, want als je ze niet meer ziet, ben je helaas te laat geweest.

Ik heb op afstand ook een beetje de discussie gevolgd van Kees over de nitraathars en over de probites. Ik wou hier ook graag even iets over zeggen. Ten eerste is het iedereen vrij om zijn eigen mening te hebben en deze te uiten. Ik heb hier zelf geen problemen mee. Wel moet ik even zeggen dat de woordkeuze in het verhaal van de Probites, de woorden zijn van Mike zelf Kees, en niet door mij zijn gekozen. Het is inderdaad wandelende reklame voor probites. Ik wil er echter het volgende aan toevoegen. Ik voer probites vanaf het ogenblik dat ik open ben op aanraden van Rini en Ben, die bij hoog en bij laag beweren dat dit gewoon het beste voer is dat op de markt is. Ik voer zelf geen probites, maar enkel frostbites, en dit op expleciet aanraden van Rini en Ben. Ik kan je wel gedeeltelijk volgen in de prijsstellingen van de voeders, want als je het wel beschouwd is het net zo duur als biefsteak.


Ik heb regelmatig ander voer geprobeerd, en wat me eigenlijk het meeste opvalt is dat ik telkens veel meer onverteerde afvalstoffen in het water zie als ik een ander voer probeer. Ik ga het hier niet over merken hebben, want dan krijg ik weer een hoop kritiek, maar dat zijn mijn vaststellingen.

Wat betreft het aanbieden van nitraatharsen en andere...dat is eigenlijk op vraag van vele mensen die deze produkten willen kopen. Als je ziet dat ik nitraathars goedkoper aanbied, dan dat ik het bij Sibo kan inkopen, dan denk ik ook in het belang van de klanten. Dit is eveneens zo met de probites en andere produkten die ik via de site promoot. Ik doe dit in de eerste plaats in het voordeel van de klanten, en niet in het voordeel van mezelf, alhoewel ik zeker niet heiliger ben dan de paus, en ik er nog steeds iets op zal verdienen, zij het dan wat minder....
Reacties

9 reacties tot nog toe

Goed zo Luc ga zo door.

gr Henri.

henri on 10/03/2010 12:31

Wat de jumbo tossai betreft, kan ik goed geloven dat het handen en vingers zal zijn om af te likken...Interkoi kennende, enkel kwaliteit!
Wat probites betreft bij mij , Ieder zijn merk en zoals Luc het zegt geef ik hem gelijk!!

Met vriendelijke groeten,

kurt on 10/03/2010 12:33

Mooi gesproken Luc!

Ton on 10/03/2010 14:40

Gewoon goed bezig Luc!
Maarre,denk om de gezondheid he!
Je hebt er maar een,een keer wat rustiger aan
zal niemand je kwalijk nemen.

Gr.Jack

jack on 10/03/2010 17:27

Luc:
He bah, ziek geweest, dat past helemaal niet bij jou. Hopelijk ben je weer snel de oude!

Ik heb meteen gekeken: de 25ste is een donderdag. Laten wij nu zaterdag de 27e in het zuiden van het land zijn! Mits de hondjes onder dak zijn, komen we zeker aan.

Doe nog even 'heanig an', zoals we dat hier zeggen, en pas goed op jezelf.

Groet,

Noëlle on 10/03/2010 18:30

Wat je zegt Noelle, ik had precies hetzelfde Luc en ziek. dat gebeurt niet snel.

beterschap gewenst! en moet wel zeggen dat we verwend zijn. het valt direct op als er een tijdje geen nieuwsitem wordt geplaatst.

tot snel

groetjes Stephan en Joyce

stephan on 10/03/2010 18:54

Luc,
van harte beterschap, knap snel op.
p.s pak een goede borrel

Tot gauw
groetjes Frans en Ans

frans en ans on 10/03/2010 20:44

Ik volg met belangstelling jouw verhaaltjes Luc, Alleen je opmerking omtrent nitraathars kan toch niet kloppen, goedkoper verkopen dan de inkoop bij sibo?
Jouw verkoop prijs ligt echt wel nog hoger dan die tav andere aanbieders.
Het is wat je zegt, je bent niet roomser dan de Paus en wil er hopelijk wel degelijk aan verdienen, daar heb je een koizaak voor en steek je er zoveel tijd en zeker ook geld in nietwaar???

marcelkoike on 11/03/2010 05:37

Na even googlen, kom ik meestal op prijzen tussen de 440 en 565 euro.

Dus zit ik met mijn 395 euro toch ruim aan de goede kant. Wat betreft sibo, dat is "bij wijze van spreken", noem het maar dichterlijke vrijheid...

luc on 11/03/2010 07:39