2de Kerstdag.

2de Kerstdag.Ik weet niet hoe bij jullie het Kerstfeest is geweest, maar hier is het in ieder geval een geslaagde dag geweest.

Mijn jaarlijkse kalkoen van 4 kg, werd volledig opgesoupeerd en het traditioneel openen van de pakjes was zoals altijd een groot succes.

Het is een dag die weinig met koi te maken heeft, voor mij heeft het alles te maken met het familiefeest. De ganse meute was aanwezig, en ik wil dat het zo nog jaren blijft.

Het is telkens een heleboel werk om een uurtje rond de tafel te zitten, maar het gaat meer over de traditie en het samenzijn dat het kerstfeest zo belangrijk maakt.

De cadeautjes staan in het middelpunt van de belangstelling, en met gretigheid worden de nieuwjaarbrieven voorgelezen. Mijn kleinste kleinkind Alejandra was voor het eerst aan de beurt maar met de hulp van de papa en de mama lukte het al wel.

Tussendoor heb ik de koi nog verzorgd, maar die schenen zich niets aan te trekken van de festiviteiten en zwommen zoals altijd rustig rond.

Nog even melden dat er mensen zijn die zaterdag graag langskomen, en daarom zal ik ook normaal openhouden zoals iedere zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Wie voor zijn kerst of voor zijn nieuwjaar een koi van zijn vrouw heeft gekregen, is altijd welkom, alhoewel ik betwijfel dat dit is gebeurd.

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Mooi Luc , zoiets moet je in ere houden... Kalkoen ziet er idd lekker uit!

kurt on 26/12/2013 08:28

idd die kalkoen ziet er lekker uit!!!
wie gaan er zaterdag naar interkoi?
ik zal er zijn!!!!!!!

pascal on 26/12/2013 10:25

Halllo Luc,komende zaterdag kom ik ook eens langs.gr.

filip on 26/12/2013 10:54

Ziet er mooi lekker en gezellig uit. dit is waar het met de kerstdagen om gaat. gezellig samen zijn met de mensen waar je van houdt!

stephan on 26/12/2013 13:20

Ik zag dat je je eigen reactie verwijderd had Luc!!
Van 23 dec over de reactie van martin

Rob on 26/12/2013 20:03

Ja Rob, evenals mijn eigen tegenreactie op de reactie van Luc, en dit niet onterecht. Want één en ander zou anders maar een wrange nasmaak gelaten hebben naar de andere lezers, en dat wilden wij beiden niet. Vandaar . . .

@ Luc en familie,
Ik hoop dat de kalkoen lekker gesmaakt heeft en dat het een gezellig kerstfeest was. Zo te zien een open deur die ik hier intrap . . .

Martin on 26/12/2013 23:26