3 mei - Traditie is belangrijk

3 mei - Traditie is belangrijk

Als je niet ingeschreven was op de nieuwsbrief, dan kan je nog altijd inschrijven voor de jaarlijkse barbecue dag op 3 mei in Arendonk. Op dit ogenblik zijn er een 90-tal mensen ingeschreven, maar er is nog altijd plaats.

3 mei is uitgekozen om de jaarlijkse barbecue te laten plaatsvinden. De ontmoetingsdag anno 2008 was zo succesvol dat het moeilijk zal geëvenaard worden, maar we gaan er toch ons best voor doen. Wil je deze van deze dag nog eens genieten, dan kan je altijd een kijkje nemen op deze link. Laat ons hopen dat we hetzelde gevoel overhouden als toen, want dat was goed....

Op deze dag zal je onbekommerd kunnen genieten van “een dagje koi” en een "dagje relaxen" in de aanwezigheid van een heleboel koiliefhebbers. Op deze dag zal er ook een Barbecue met koffie en drank voor u klaarstaan, die volledig gratis is... En nee hoor, U bent zelfs niet verplicht een koi aan te kopen. Voor ieder die aanwezig wil zijn, is het wel noodzaak om zich in te schrijven, zodat ik alles in de juiste proporties kan bestellen.

Algemeen:

Datgene wat interkoi dit jaar heeft aangekocht, laat geen twijfel meer bestaan. Dit willen we u ook laten zien op deze bijzondere dag. Op 21 April komen alle vissen binnen. (± 110 in totaal). Deze zullen opgevangen worden in onze verwarmde quarantaine bakken. Gedurende de eerste weken zal de temperatuur naar 24°-26° worden gebracht, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Nadien worden ze afgekoeld naar 22°. En enkele dagen voor 3 mei zullen ze systematisch op de normale buitentemperatuur worden gebracht..

Promotiebonnen:

Vanaf dit ogenblik kan je me een mail sturen met de mededeling dat je aanwezig wenst te zijn op 3 mei. Je vermeldt even je naam, en de namen van de personen die komen. Je zal korte tijd daarna een waardebon ontvangen met een bijhorend nummer. Deze waardebonnen zijn per persoon, dus als je met 3 personen komt, ontvang je 3 waardebonnen. Deze bonnen moet je afprinten en meebrengen als je komt. De waardebonnen worden in een doos gedaan, en de bijhorende prijzen zullen verloot worden tijdens deze dag. Het juiste prijzenpakket is nog niet volledig bekend, maar zal tijdens de volgende dagen in het nieuws vermeld worden.

Wat zal er te zien zijn:

± 150 fanatieke koiliefhebbers met het hart op de goede plaats.

± 20 tal Jumbo koi van 80 cm en plus

± 50 Showa, zowel tosai als nisai

± 25 top of the bill nisai van Momotaro (50-60 cm)

± 25 tosai, speciaal door Ben geselecteerd.

± 10 kawarimono van andere origine dan de go sanke. (ginrin oshiba, goshiki, matsukawabake)

± 100 nisai/sansai die de winter goed hebben doorstaan

Niet te vergeten, Shiba Zakura, Domino, Camouflage, Sandakan, Pandora….allen klinkende namen.

Wij openen onze poorten om 11.00 uur. Je kan rustig rondkijken, een babbeltje maken, een drankje nuttigen totdat de barbecue begint rond 12.30 uur. Ondertussen heb je de gelegenheid gehad om de koi te bekijken en een babbeltje te slaan. Indien je wil overgaan tot de aankoop van een koi op deze dag, is er de mogelijkheid tot bowlen tussen 14.00 en 16.00 uur. Bij iedere vijver zal een overzicht te vinden zijn van de koi die zich in deze vijver bevinden, met het bijhorende prijskaartje. Ook zullen er bepaalde promoties gedaan worden op bepaalde vissen tijdens deze dag. Deze ga ik echter nog niet bekend maken, maar dat het verrassingen zullen zijn, moge duidelijk zijn.

BELANGRIJK

Er zijn niet voldoende parkeerplaatsen op de locatie zelf, en verleden jaar is er toch een kleine overlast geweest voor de buurtbewoners. Laat ons wat rekening houden met deze mensen. Er is een grote parkeerplaats achter Interkoi, dat je eenvoudig kan vinden op bijhorend plan. Het is een kleine, maar gezellige wandeling tot bij Interkoi. Laat ons uit respect voor de buurtbewoners onze auto's daar parkeren.

Wat moet je meebrengen:

Een goed humeur en een stralende zon.

Wij verwachten vrij veel bezoekers en als het bezoekersaantal te hoog oploopt, moet ik helaas een halt toeroepen aan het aantal inschrijvingen. Laten we hopen dat het zonnetje van de partij is, en dat we samen een onvergetelijke dag mogen beleven

Tot dan,

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml