30 mei open dag met doorlopende Barbecue.

30 mei open dag met doorlopende Barbecue.30 mei 2010 houdt Interkoi Almere een open dag met doorlopende barbecue.

Het is de wens van Ton en Diny om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen, daarom even een herinnering via dit nieuwsitem. Om deze dagen op te fleuren zijn er vaak acties nodig en dat maakt het ook voor de bezoekers aantrekkelijk om te komen. Daar blijft Interkoi Almere natuurlijk niet bij achter!

a.s. donderdag 27 mei komen er in totaal ± 50 jumbo tosai Showa van Sekeguchi binnen waarvan er een aantal naar Interkoi Arendonk gaan, 5 naar Interkoi Brakel en 15 naar Interkoi Almere. Al deze showa’s worden geleverd met origineel certificaat van Sekeguchi en zullen tussen de 30 en 35 cm. zijn. Via voorinschrijving is het mogelijk de eerste keus te hebben uit deze jumbo tosai voor de prijs van € 575,00. Op dit moment heeft Ton 1 inschrijving staan, dus grijp die kans. Hier geldt wie het eerst komt, het eerst mag kiezen. Foto’s zullen z.s.m. na aankomst op de site verschijnen.

Op 30 mei zullen de resterende van deze 15 jumbo tosai in een vat buiten te bewonderen zijn en voor de speciale prijs van € 400,00 te koop zijn. Dus kortom jullie hebben de keuze: nu reserveren en een vlottere keuze hebben of afwachten tot 30 mei en voor 11.00 uur voor de poort gaan liggen.

Ook zullen deze dag de tosai van Momotaro extra aandacht krijgen. Let op het nieuws voor een speciale aanbieding. Verder zal iedere koper van eender welke koi die dag een T-shirt van Interkoi Almere krijgen en ik heb nog een extra verrassing voor de kopers in petto die ik later bekend zal maken.

Heb je het koibestand van Interkoi Almere al eens goed bekeken? Hier zitten baanbrekende koi bij, die zich zeker op iedere show zullen manifesteren. Het gamma van Interkoi Almere loopt van goedkoop naar duur, maar altijd van zeer hoge kwaliteit.

Ook is het mogelijk deze dag in te schrijven op het nieuwe boek van Rini Groothuis. Denk nu niet dat komt wel want voordat je het in de gaten hebt is de eerste druk uitverkocht en moet er gewacht worden op de tweede druk, als die er al komt! En wie wil er nu geen eerste druk van Rini Groothuis zijn nieuwste kunststuk...Nishikigoi Symfonie, dat klinkt als muziek in je oren...!

Zijn jullie van plan te komen dan zouden Ton en Diny daar graag een berichtje van hebben, in een reactie op hun nieuwsitem,zodat zij rekening kunnen houden met de hoeveelheid eten en drinken. Ze zorgen er namelijk graag voor dat hun gasten niets te kort komen! Het verplicht natuurlijk tot niets maar dan hebben ze in ieder geval een indicatie. Bij voorbaat dank en tot ziens op 30 mei.

Laten we dit initiatief van Ton ondersteunen en zorgen dat er 100 mensen aanwezig zijn op hun eerste Grand Barbecue. Interkoi Arendonk zal ook zeker niet ontbreken.

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Niemand reageert Ton. Dan zal ik maar reageren en zeggen dat ik met het vrouwke aanwezig zal zijn. Kan ik ook eens ten volle genieten...ohja en ik breng Rini mee.

luc on 25/05/2010 17:31

Hoi Ton

Nou wij zijn zeker van de partij! lekker gevulde Interkoi maand, eerst de show in Appeltern vervolgens bbq Interkoi Arendonk en nu aankomend weekend bbq Interkoi Almere. wat kan het leven toch mooi zijn...

tot zondag!

Ton, heb je al veel aanmeldingen?

stephan on 25/05/2010 17:53

Nog geen idee eerlijk gezegd Stephan...
Bijvoorbeeld: met hoeveel mensen kom je? Neem je je ouders mee? Je maat?

Ton on 25/05/2010 18:54

@Stephan... laat maar, er zijn 2 Stephans in omloop :-) Jij komt natuurlijk met Joyce... of heb ik nu toch de verkeerde voor me....

Ton on 25/05/2010 18:59

Ik ben er ook
tot zondag

Geerard on 25/05/2010 20:26

inderdaad Ton ik kom met Joyce. tot zondag.

Stephan1 on 25/05/2010 21:20