75 euro per stuk.

 75 euro per stuk.Teutebollen....Zo probeerde Michael zijn slag te slaan, maar dat is hem helaas niet gelukt. Gelukkig bedoelde hij dit als lachertje.

Je kan het altijd proberen natuurlijk, maar weggeven is niet de kunst dat heb ik al eens verteld, en compleet dement ben ik nog niet. Ik probeer mensen altijd duidelijk te maken dat, als er iets van waarde weggegeven wordt, dan klopt er iets niet in het verhaal. Ga maar na...goedkoop blijkt dikwijls duurkoop te zijn.

Je kan wel acties voeren, het lokt de nodige respons op, alhoewel dit ook niet altijd het geval is, maar in mijn ogen moet je dubbel nadenken, en heeft het bepaalde redenen als er cadeautjes weggegeven wordt. Het enige dat ik weggeef is de honing van Harold, want daar maak ik mensen ook blij mee (als ze hem niet vergeten mee te nemen). Het is een kleine attentie, kost niet te veel geld, en de honing is van bijzonder goede kwaliteit.

Ik wist Michael en Francis te overtuigen om een kwartet aan te schaffen, bestaande uit een ginrin kohaku, een beni kikokuryu, een shiro utsuri en een sanke. Toch een mooi stel als je de bowl bekijkt, en mijn missie was ook weer geslaagd.

Ik heb er van deze soort nog een 60-tal zitten en zal er in de loop van de maand vermoedelijk nog eens een grote actie mee doen. Als ik deze koi nog verkocht krijg dit jaar ben ik tevreden, maar het zal moeilijk worden. Er zitten echter nog best aardige koi in, die menigeen graag in de vijver zou willen hebben.

Jordy kwam voor een kohaku van Taniguchi, maar ging uiteindelijk overstag voor de kracht van 2 Momotaro koi. Welke van deze kohaku zou jij kiezen ? En vertel me nu niet dat ze er niet goed uitzien ?

Tenslotte werd het dit koppeltje dat mee richting Beuningen ging, en als ik me niet vergis heeft Jordy nu bijna zijn vijver helemaal gevuld met koi van Interkoi.

Ik weet uit ervaring dat augustus een stille maand is, dus zal ik wat moeten verzinnen om een beetje leven in de brouwerij te houden. De "waag je kans" dagen waren een groot succes, en dat heeft me plezier gedaan. Op naar de volgende uitdaging.

Ter info: er is nog 1 bakki shower te koop, namelijk de roestvrij stalen bakki shower. Als er nog iemand interesse heeft, dan is dat kleine probleempje ook van de baan. De multisieve is ondertussen ook verkocht.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Mooie visjes van Michael en Francis, ik zou het alleen geen beni kikokuryu noemen maar beni kumonryu haha!

Matthijs on 12/08/2013 12:29

oeps...klopt, goed verbetert matthijs...

luc on 12/08/2013 12:38

Mooi mooi maar weer.
Tanigushi kohaku, ik zou voor de 3 stappers gaan, maar 't zijn allemaal mooie. Vies vermoeden niet voor mijn budget op dit moment. Maar mooi zekerst zekerst :-)

Raf on 12/08/2013 13:57