Aanbieding van de dag

Aanbieding van de dag

Van de week is er weer vers voer geleverd, met name Probites. Interkoi begint stilaan de draaischijf te worden van dit toch wel geschikt voer.

Weeral zul je zeggen ? Inderdaad weeral, want er is een ongekend grote vraag naar dit meest betrouwbare koivoer. Voor wie tijd heeft om Interkoi te bezoeken kan gebruik maken van het aanbod van de dag, namelijk een zak van 10 kg voer + gratis een zak klei “breeders secret” van 5 kg, onmisbaar in je moderne vijver.

Zowel voer als klei geven meer dan genoeg voldoening. In je bestaan bouw je verder op ervaring en door het gebruik van bepaalde producten gedurende lange periode bouw je die ervaring op.

Ik gebruik reeds 10 jaar dezelfde producten waar ik achter sta, en ondanks het feit dat ik ook andere producten heb gebruikt, val ik steeds terug op de producten die me het meeste voldoening geven.

Probites is daarvan zeker een product, net zoals anarex bio die naam heeft in de koiwereld. De naam die Probites zich heeft verworven in de koiwereld is bekend en wordt door iedereen aanvaard.

Over kwaliteit van voer discussiëren heeft geen enkele zin, zeker niet in deze tijd waar het samenstellen van voer gebaseerd is op het contacteren van de grootproducenten en er je eigen ticket aan ophangen.

Kwaliteit moet bewezen worden, en dat kan je enkel door jarenlang gebruik en vooral door je koi te laten zien die op dit voer leven. Ik zou zeggen kom maar kijken, en zelfs nu, nadat de meeste indrukwekkende koi al verdwenen zijn, is alles wat er nog zwemt van meer dan gemiddelde kwaliteit.

Soms komen er mensen die een zak van 3 kg kopen en zeggen: Ik ga het voer eens proberen om te zien wat het resultaat is !. Geloof je nu echt dat je resultaat ziet na het voeren van 3 kg voer ? Ik veronderstel dat de meeste mensen iets verstandiger zijn !

Als je koi er na 10 jaar nog gezond uit zien, en ik kan niet anders zeggen dat ik ondertussen toch niet bij de beginnelingen kan gerekend worden, dan pas kan je conclusies trekken. En ik zeg…Probites geeft op alle vlakken voldoening…overtuig jezelf, kom gewoon kijken naar de koi en maak gebruik van het aanbod van vandaag !

Meer afbeeldingen

Aanbieding van de dag: afbeelding 1
Aanbieding van de dag: afbeelding 2
Aanbieding van de dag: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml