Aangeboden koi tijdens opendeurdag.

Aangeboden koi tijdens opendeurdag.Zoals vermeld zijn niet alle koi die aanwezig zijn aangeboden op de opendeurdag. Meestal gaat het hier om de nieuwe koi van dit jaar.

Het gaat vooral over de koi die kleiner zijn en de koi die ouder zijn, en ik veronderstel dat dit begrijpelijk is.

Je moet niet enkel voortgaan op de foto’s, want dikwijls zijn de foto’s al wat ouder. Beter is het voort te gaan op de filmpjes of ter plaatse. Ik heb alle foto’s die uitgestald worden even op een rijtje gezet. Hier zitten nog goede koi tussen.

Eerlijk gezegd verwacht ik niet veel interesse, maar als je een koi wil aankopen, neem dan de foto van het prikbord en geef dit aan mij om de koi te bekijken.

Als je de koi neemt, zal je naam op de achterkant van de foto worden geschreven en kan je de koi mee naar huis nemen na de opendeurdag of na afspraak.

Voor een klant in Duitsland die 700 km moet rijden om naar Arendonk te komen moest ik nog even een filmpje maken van enkele koi, en om de kritiek te ondermijnen dat ik altijd duur ben, zal ik zijn woorden hier letterlijk plaatsen:

Sie haben sehr gute Qualität zu vernünftigen Preisen. Habe einen guten Freund auch ein Alter Hase wo über 36 Jahren schon Koi hält. Er sucht 2 schöne Kohaku. Ich sende Ihnen ein paar Bilder von Heinz seinen Teich

Dus het verhaal van te duur zijn wordt stilaan ook ontkracht, en geloof me, dat is niet de enigste vergelijkbare mail die ik binnenkrijg !

Ondertussen ben ik ook begonnen om nieuwe films te plaatsen bij de meeste koi. Het is een bijzonder intensief en vermoeiend werkje, maar alles up to date is in mijn ogen bijzonder belangrijk.

De laatste koi worden nu buitengezet, en dan zit bijna alles op zijn vaste stek en kunnen de koi ontspannen.

Er zijn nog een aantal koi die moeten opgehaald worden, ik stel voor dat de mensen die de koi nog moeten ophalen dit ook stilaan gaan programmeren…

Meer afbeeldingen

Reacties