Aanlokkelijk tussendoortje

Aanlokkelijk tussendoortjeDeze morgen heb ik via de website een mooie aanbieding gedaan voor de aankoop van Probites summer. Mike van Nedkoi heeft echter even meegedacht en doet ook zijn duit in het zakje.

Mike heeft een partijtje CurTec wijdmondse vaten op de kop kunnen tikken 55 liter, weerbestendig, lucht en waterdicht. Dit zijn de ultieme koivoer bewaartonnen en kunnen het hele jaar buiten staan. Deze vaten kunnen gevuld worden met 20 kilo Probites Summer en/of 20 kilo Probites Summer-Mix


Deze aanbieding is slechts éénmalig geldig, en dit zijn de voorwaarden:
Bij aankoop van minimum 20 kg, krijg je GRATIS bijgevoegd dit exlusieve vat bijgeleverd. Jawel, je leest het goed. Dit vat ter waarde van 30 euro wordt helemaal GRATIS weggegeven. Je kan de prijzen voor de Probites Summer en de Probites Summer-Mix aanvragen per mail. De bestelling MOET binnen zijn vòòr woensdagavond 20 uur, zodat Mike de vaten nog kan vullen voor zaterdag. Tijdens de OpenSales op 6 april kunnen deze dan ook dadelijk meegenomen worden. Uiteraard mag je deze ook achteraf komen ophalen.

Wees er op tijd bij, vraag de prijzen aan, en bestel uiterlijk VOOR woensdagavond 20.00 uur

Ik zie in de reacties ook veel vragen over zinkend voer. Indien gewenst zal ik dit enkel voor deze keer bijbestellen, en wordt het zaterdag meegeleverd. Bestellen zul je dan ook voor woensdagavond moeten doen. De verpakkingen zijn 3 kg en kosten 45 euro/zak als je dit deze week besteld.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Gewoon geweldig deze aanbieding . Ben blij dat ik besteld heb

Johan on 30/03/2013 20:04

Mooie aanbieding hoor, ik heb al zon vat..echt het beter werk!!!

Arjan on 30/03/2013 20:14

Zekers een mooie aanbieding en ik weet dat je niet overal rekening mee kunt houden maar jammer dat het alleen voor grootverbruikers is en niet voor de kleinere vijveraars onder ons.

Gerry on 31/03/2013 14:17

Tja Gerry, het is nu eenmaal zo. Maar ik wil het met jou wel goedmaken hoor. Hoeveel kg moet je hebben, dan krijg jij het ook aan een goede prijs. Geef me maar even een mailtje dan regel ik wel wat.

luc on 31/03/2013 16:49