afsluiterke T15 collectie

Afsluiterke T15 collectie

Dit zijn de 5 azukari die er nog overblijven. Misschien kan ik er nog iemand blij mee maken.

De verkoop ging plotseling peilsnel, dat vond ik wel heel leuk. Een bewijs dat je toch iets goed doet. Plezierig om te zien is dat er ook een aantal onbekende mensen zijn bijgekomen waar ik nog geen contact mee heb gehad.

Nog even een laatste krachtinspanning om de laatste 5 azukari te verkopen, misschien lukt het nog. Morgen tegen de middag Europese tijd zet ik de koi onder hun juiste knop, en vervalt de knop veiling.

Indien de 5 overgeblevenen niet verkocht zijn, zullen deze in het gewone aanbod verdwijnen, maar met dit verschil dat hun prijs zal verhogen naar minimaal 395 euro. Eenmaal de winterperiode voorbij zullen ze in april opnieuw geëvalueerd worden en zal er een nieuwe prijs verschijnen, maar dan voor Jumbo Tosai....

Gewoonlijk is de evolutie van de Taniguchi meer dan goed, en ik heb de overgebleven koi eens goed bekeken. Deze zien er toch nog vrij aardig uit en moeten echt niet onderdoen voor de rest.

Morgen 12 uur uw tijd zullen ze dus van het onderdeel veiling verdwijnen. Bedankt voor het vertrouwen in ieder geval en ik zal deze azukari zeker blijven opvolgen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml