Altijd plezierig om je klanten nog eens terug te zien.

Altijd plezierig om je klanten nog eens terug te zien.Zaterdag 4 augustus werden de koi gegeven aan de trouwe klanten van interkoi.

Deze waren om 9.00 al present om hun lievelingskoi uit te kiezen. Zoals reeds gezegd maakt interkoi weinig reklame in boekjes of andere, en werd er besloten om klanten van Interkoi die voor een bepaald minimum bedrag koi hadden aangekocht in 2007, een gratis koi te laten uitkiezen. De zon scheen en het kon eigenlijk al niet meer stuk.Toch mijn petje af voor de mensen die weeral van heinde en verre kwamen om hun koi uit te kiezen. Het is toch telkens weer een plezier om je klanten eens terug te zien.

Uiteindelijk werd ik dan nog eens verplicht om te poseren met de getrouwheidscheque in de hand, wat ik niet zo graag doe. Uiteindelijk heb ik het dan toch maar gedaan omdat er een prachtige "Madame" naast mij werd geplaatst, en omdat ik de gelegenheid had om op de achtergrond toch nog eens reklame te maken voor de firma's die Interkoi met hart en ziel steunen, met naam deltafiltration van Peter Jacobs en logilabel van Ton Janssens....Ik ben jullie hier nog altijd dankbaar voor.

De foto's geven een indruk van deze plezierige dag en nogmaals mijn dank aan alle klanten die interkoi zo goed gesteund hebben dit jaar.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Beste Luc,

Leuk om er weer even te zijn geweest om van de mooie vissen te genieten! De ontvangen koi zwemt lekker rond en het voer dat ik bij je heb gekocht gaat er goed in bij mijn vissen. Ik ga maar alvast sparen om een keer een mooie showa van Momotaru bij jou te kunnen kopen, wat een prachtvissen zeg!
Groetjes,
Brian
(de suske & wiske winkel had helaas geen bijzondere uitgaven meer, maar het was binnendoor wel een mooie rit)

Brian on 05/08/2007 11:34

Hai Luc,
In 1 woord geweldige actie weer. Bedankt voor het noemen van Logi Label en de link naar de website. De goshiki zwemt tussen de grote jongens en is nog een beetje onder de indruk maar dat komt goed! Was weer gezellig en zal volgende keer eens kijken of ik mijn vrouw meekrijg.
Groeten uit de polder.

Ton Janssens on 05/08/2007 12:54