Anarex-Bio

Anarex-BioIedereen kent vermoedelijk het produkt Anarex-Bio. Het is reeds jaren het leidende produkt voor een biologische verzorging voor uw koi.

Ik ga deze week 200 liter laten komen in bussen van 10 liter. Wie interesse heeft om het anarex-bio te gebruiken, of als reserve te gebruiken kan dit aan de prijs van 79 euro/10 liter. Onderstaand vind je nog eens de vele voordelen van Anarex-bio, maar bovenal is het een produkt dat werkt. Stuur me een mail als je een bus wil bestellen, ik zal ze dan appart zetten voor je. Ik som hieronder de reeds gekende voordelen nog eens op.

Dit product is eerst vele jaren in diverse koivijvers met problemen in Europa uitgeprobeerd. De praktijk gedurende deze jaren wees uit dat het merendeel van de bacteriële- en schimmelinfecties succesvol verholpen konden worden.

De gebruiksdiscipline was sterk afwijkend van de tot dan toe bestaande producten. Deze producten, hoofdzakelijk chemische- en farmaceutische producten, kenmerken zich door een directe werking gedurende enkele uren, met achterlating van giftige reststoffen in het water. Antibiotica en chemische preparaten boden zelden dezelfde goede oplossingen tot herstel, terwijl Anarex-Bio®logisch4 een werking heeft van dagen, maar géén giftige reststoffen achterlaat, het evenwicht van het water niet aantast, zelfs verbeterd en bij de juiste toepassing ook geen littekens bij de koi achterlaat. Overweldigend is het verschil in aantal herstelde koi, in verhouding tot de historische middelen.

Anarex-Bio is een 100% zuiver biologisch, multifunctioneel product, geproduceerd uit zeer nauwkeurig geselecteerde granen, dat bestaat uit speciaal geselecteerde melkzuurbacteriën, melkzuren, enzymen en gisten.

Anarex-Bio®logisch4 is op geen enkele manier schadelijk voor het vijverwater, nitrificerende bacteriën, koi, planten, huisdieren, de mens of het milieu.

Anarex-Bio®logisch4 stuurt en geeft richting aan de natuurlijke micro-organismen, hetgeen resulteert in een beter biotoop / klimaat voor een optimale groei en ontwikkeling van vissen en planten.

Anarex-Bio®logisch4 is gedurende vele jaren, met hoog resultaat in koivijvers met merendeels Japanse koi onder diverse omstandigheden in de E.U. afgetest.

Anarex-Bio®logisch4 is uitstekend geschikt ter bestrijding van de meeste bacteriële infecties, ontstaan door pathogene ziekteverwekkende bacteriën zoals o.a.: aeromonas en pseudomonas bacteriën beter bekend door de gevolgen zoals: gatenziekte, bekrot, vinrot en schimmelinfecties.

Anarex-Bio®logisch4 herstelt het natuurlijk evenwicht in uw vijver o.a. door het versneld omzetten van ammoniak en nitriet in stikstof.

Anarex-Bio®logisch4 versnelt de afbraak van afvalstoffen in uw vijver, waardoor uw filter aanzienlijk minder belast wordt en uw vijver een hogere waterkwaliteit krijgt, wat uw koi ten goede komt.

Anarex-Bio®logisch4 is gegarandeerd onschadelijk voor de noodzakelijke nitrificerende bacteriën in het filter en de vijver, als ook voor uw vissen, uw planten, uw huisdieren en voor uzelf.

Anarex-Bio®logisch4 laat geen negatieve reststoffen achter en kan onbeperkt gebruikt worden.

Anarex-Bio®logisch4 voorkomt in veel gevallen, dat uw koi anders antibiotica of chemische middelen als medicatie toegediend krijgen. Het toedienen van antibiotica en chemische middelen, zorgen dikwijls voor verstoring in de ontwikkeling en groei van uw koi en vernietigen nitrificerende bacteriën, maar ook het noodzakelijke evenwicht in uw vijver en uw koi.

Anarex-Bio®logisch4 versterkt het aanwezige afweersysteem van uw koi in hoge mate, o.a. wordt de kwaliteit van de slijmhuid verbeterd.

Anarex-Bio®logisch4 kunt u absoluut niet overdoseren.

Anarex-Bio®logisch4 werkt bij de meeste bacteriële infecties. Op virussen heeft het geen invloed. Een goede analyse vooraf van wat er daadwerkelijk gaande is, is altijd noodzakelijk voordat u iets toevoegt aan uw vijver.

Anarex-Bio®logisch4 in het gebruik, veroorzaakt géén resistentie bij bacteriën en / of uw koi. U kunt het onbeperkt blijven toepassen.

Reacties

12 reacties tot nog toe

Voor mij een bus van 10 liter aub. Ik kom ze zaterdag afhalen.

Jean on 10/09/2012 10:29

Luc, hoeveel moet je toevoegen van de Anarex-bio per m3 vijverwater?

Arjan on 10/09/2012 12:29

Hoi Arjan:
De voorgeschreven hoeveelheid Anarex-Bio®logisch4 per liter vermengen met de inhoud in een 10 liter emmer, die voor de helft gevuld is met vijverwater, aangevuld tot 9 liter met 'warm'water uit de kraan tot een temperatuur van + 25 graden Celsius is bereikt.

Even roeren, twee minuten wachten en over uw vijver verdelen met een mok of beker, op de manier waarop een boer zaait. (géén gieter gebruiken, de gaatjes verstoppen door het bezinksel )

u vraagt, wij draaien...

luc on 10/09/2012 12:34

vergeten:

1 liter Anarex-Bio®logisch4 is goed voor 20.000 liter vijverwater.

Binnen 4-6 dagen ziet u al een resultaat.(Testen werden uitgevoerd bij watertemperaturen van 19-20 graden Celsius, bij kouder water duurt de werking verhoudingsgewijs langer)

Er vormt zich een grijs vel over de verwonding en het herstelproces is begonnen. Zodra het grijze vel eraf valt, na korte tijd, is de wond genezen en zullen bij een geschubde koi, na verloop van tijd de schubben weer op de oude plaats teruggroeien in de zelfde plaatsing als voorheen.

Schubben groeien uiterst langzaam, omdat deze een andere structuur hebben, te vergelijken met de nagels van mensen en dieren. De kleur van de schubben kan afwijkend van de voorgaande kleur zijn. U hoeft verder niets anders te doen, dan wachten op herstel. Vissen niet uitvangen en/of nabehandelen

luc on 10/09/2012 12:38

Luc voor mij ook een 10 liter bus. Deze kom ik zondag ophalen. Groeten uit ibiza!

Tom on 10/09/2012 12:51

Voor mij ook een 10-liter bus. Ik kom ze ook zondag ophalen.

Jannick on 10/09/2012 13:38

Mooi spul Luc maar zoals je reeds vermeld een goede analyse vooraf is belangrijk anders heeft het geen zin

Rob on 10/09/2012 16:45

Luc heb je voor mij ook 10 liter? Ik mail je als ik het kom ophalen. Want de komende weken ben ik nauwelijks in de gelegenheid

Peter on 10/09/2012 21:48

Goedemorgen Luc,

Moet Anarex-bio met regelmaat gebruikt worden? Bijvoorbeeld om de 14 dagen?
Of is dit eenmalig of indien nodig?

Jent on 11/09/2012 07:15

Dag Jent. Het moet niet, maar het mag herhaald worden. Het kan hoegenaamd geen kwaad voor de koi. Het bezinksel is voeding voor de specifieke melkzuurbacteriën en wordt tevens door de koi opgegeten, wat helpt om de koi van binnen te behandelen.

Anekdote: Vele gebruikers hebben geconstateerd, dat door een preventieve jaarbehandeling, ook de aanwezigheid van huid-, kieuw- en ankerwormen drastisch afneemt. Hiervoor is tot op heden géén wetenschappelijke verklaring te geven. Onderzoeken zijn op dit moment gericht op het vinden van een verklaring. Wij vonden het wel noemenswaardig.

Ik kan echter niet aantonen dat dit ook allemaal helpt, maar het helpt zeker bij het sneller genezen van wondjes.

luc on 11/09/2012 07:54

Luc; Ik heb Anarex al gebruikt als er een koi een kwetsuur had en ik vind het een goed product na een week niets meer tezien van wondjes.

bart v.s on 14/09/2012 13:58

Bij welke water temperatuur starten we met de eerste keur Anarex melkzuur.

Doe normaal gesproken altijd 3 x toevoegen in het voor en najaar en midden in de zomer als extra boost.

johan on 19/03/2014 08:13