Arjan heeft al voorgeproefd.

Arjan heeft al voorgeproefd.Het mooie aan de opendeurdagen is de toch wel spontane giften van de mensen die zelf een duit in het zakje willen doen.


Ik kreeg deze foto's aan van Arjan die voor Thaise kippesatés zal zorgen nu zondag, en die deze al even voorgeproefd heeft. Ik ben benieuwd...

Ik heb zelden de weersvoorspelling zo dikwijls gevolgd als deze week, en ik moet zeggen, het begint er beter en beter uit te zien. Het lijkt wel of het slechte weer opgeschoven is naar maandag en dinsdag. Was het nog een weercijfer 5 op www.meteovista.be in het begin van de week, ondertussen is dit opgewaardeerd naar 7 met een temperatuur van een aangename 23°.

De kans op regen is reëel, maar is toch al geminderd van 79% kans naar 55% kans. Ik zal proberen hier nog wat af te dwingen, en geloof dat het al bij al zal meevallen.

Vandaag de boel nog even opkalefateren, en de rest zien we vanzelf wel....

Toch zou ik nog even de trotse vader willen spelen met het volgende krantenartikel:
ARENDONK - Martin Spoormans, Bart Martens en Frank Borgmans van snookercafé Valkenhof in Arendonk hebben verrassend de beker van Antwerpen in het snooker gewonnen. In de finale haalden ze het zowaar van de ploeg van ex-profspeler Bjorn Haneveer. Uitbater Jos Ranft van taverne Valkenhof spreekt van een stunt. 'We hebben geschiedenis geschreven', zegt hij trots. zie foto...Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

proficiat Frank!

ziet er goed uit Arjan, wij zijn vandaag ook bezig met de voorbereidingen. tot zondag allemaal, wij hebben er veel zin in.

Gr. Stephan, Joyce en Lian.

stephan on 18/05/2012 08:42

Proficiat Frank !
Ik hoop dat het weer betert, want na wat ik gisteren op het weerbericht gezien heb... :-(

Jeroen on 18/05/2012 09:11

@Arjan, Ziet er perfect uit, ik denk dat u ook een borgondier bent net als ik...Jammer genoeg ontbreekt het me aan tijd om erbij te zijn op de barbecue.
@Frank en Co, proficiat met de behaalde resultaten!
Het weder Luc, komt helemaal goed.
Tot Later en geniet er daar van.

kurt on 18/05/2012 10:16

Helaas moet ik vanavond nogmaals proeven.....

Frank en de andere teamleden gefeliciteerd met het behaalde resultaat!!!

Arjan on 18/05/2012 10:30

Gefeliciteerd Frank en collega's!

Matthijs on 18/05/2012 11:05

Team Valkenburg proficiat!
Mooi resultaat!

Ton on 18/05/2012 11:29

Knappe prestatie Frank

rini on 20/05/2012 01:24