Bandvoerautomaten.

Bandvoerautomaten.Deze week zijn er weer een groot aantal bandvoerautomaten binnengekomen, dit op speciale vraag van de mensen.

Men is er blijkbaar tevreden over. Het systeem is simpel, maar doeltreffend, en met wat fantasie kan men voerbeurten geven zoals je het zelf wil.

Je kan de transportband volleggen van begin tot einde zodat de koi de ganse tijd door voer tot zich nemen. Gevolg...de koi blijven wachten onder de transportband totdat het voer in hun mond valt...leuk om te zien.

Of je kan de transportband indelen en het voer op hoopjes leggen, zodat het om de 2 of 3 uur een hoopje voer in het water gooit. Dit laatste gebruik ik het meeste op dit ogenblik.

De voerautomaten die ik besteld heb zijn er met een band van 12 uur, of op 12 uur is de hele band opgerold. Het systeem is eenvoudig, wat dikwijls het beste is, maar het functioneert dan ook altijd zonder problemen.

De aankoopprijzen zijn helaas serieus gestegen, en dat is wel spijtig, maar welke prijzen steigen er tegenwoordig niet ? (koiprijzen....??). Ik heb ze momenteel onder de knop "shop" gezet, want ik wil dit onderdeel in de toekomst wat meer uitbreiden.

Ik heb nog een filmpje gemaakt in de zomer van de voederautomaat, altijd mooi om te bekijken.

De bandvoerautomaten die ik nu heb binnengekregen kosten nu 189 euro, maar als ze nu zaterdag gekocht en meegenomen worden zal ik een grote korting geven. Hoe hoog die korting is, moet je zelf maar komen bekijken, ze staan klaar...

Ik heb met de shop niet veel gedaan, en het is niet de bedoeling om er een uitgebreid gamma in te zetten. Ik ben van plan om het uit te breiden met bepaalde dingen die interessant zijn om te kopen en die niet alledaags zijn, of die goedkoper kunnen verkocht worden omdat ik bepaalde bronnen heb gevonden die het produkt interessanter maken, zoals bijvoorbeeld de melkzuurbacteriën die ik verkoop.

Mijn vorige levering was vrij snel uitverkocht, en ik heb ondertussen een nieuwe lading besteld. Hopelijk komen ze vandaag nog binnen, dan zijn ze vanaf zaterdag weer beschikbaar.

Ik verwacht trouwens morgen vrij veel volk ditmaal. Er zijn al bepaalde mensen die me laten weten hebben dat ze komen...ik hoop dat het weer een gezellige zaterdag wordt. Al wie van plan is te komen, moet het maar melden in de reacties hieronder, dan kan ik me al voorbereiden en zorgen dat er voldoende koffie is.Reacties

8 reacties tot nog toe

ik zal er zijn.

Marc on 11/01/2013 08:26

Ik zal er zijn

roger on 11/01/2013 13:47

Me too!
Enkele pareltjes in wording bekijken in een blauwe bowl, een leuke babbel met geestesgenoten, kortom een gezellige namiddag in het verschiet.
Maar hou niet zo van koffie . . . drink veel liever witte wijn. . . !

Martin on 11/01/2013 13:57

Waarschijnlijk kom ik ook nog eens kijken want daarna zal het een aantal weken niet gaan (volgende week koivrienden nieuwjaarsreceptie)

Paul on 11/01/2013 15:08

ik kom morgen middag langs samen met de dochter

rudy on 11/01/2013 21:26

prachtig voederapparaat zelfs nadat de mijne in de vijver was gevallen blijft hij het gewoon doen!!!! Super robuust en efficiënt door zijn eenvoud!

Arjan on 12/01/2013 08:48

@ Arjan,
Misschien wist je het nog niet, maar koi eten enkel voerkorrels, geen voerautomaten :-)

Martin on 12/01/2013 09:28

Ah vandaar Martin ;-)

Arjan on 12/01/2013 10:53