BELANGRIJK BERICHT

BELANGRIJK BERICHTDit weekend heb ik door omstandigheden mijn openingsuren veranderd.

Nu zaterdag 4 april zal ik aanwezig zijn van 10.00 tot 13.00 uur. Nadien moet ik echter dringend weg. Ik zal wel zondag 5 april de ganse dag open zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Ik heb begrepen dat er meerdere mensen zondag zullen aanwezig zijn, het zou dus een gezellige namiddag kunnen worden. Iedereen is uiteraard welkom.

Ook wordt het stilaan tijd om de koi te komen ophalen. Het zal 20° worden deze week en hopelijk zal de temperatuur van het water ook oplopen tot een aangenaam niveau. De vissen die de ganse winter opgewarmd hebben gezeten, moeten zich helaas wennen aan enkele graadjes minder. Ik heb de temperatuur op 13° ingesteld en ben gestopt met voeren. De buitenbakken staan allen op ± 10-11°. Mag ik iedereen vragen die nog koi moeten komen ophalen om dit even door te geven aan mij. Ik zou graag ten laatste volgende week zondag de laatste vissen zien vertrekken. Stuur me een mailtje wanneer je komt, zodat ik alles in gereedheid kan brengen.

In een vroeger nieuwsitem had ik gezegd om de shirodag dit weekend te houden, maar ik zou dit even willen uitstellen tot volgende week zaterdag 11 april. Dus aan alle shiro eigenaars: als je kan, kom dan op zaterdag 11 april naar Arendonk om je vissen te komen ophalen. Geef me aub een seintje met vermelding van je naam en de koi die je komt ophalen.

Ondertussen komt de jaarlijkse barbeque dag stilaan in zicht. Wie bij dit jaarlijkse evenement aanwezig wil zijn, gelieve me een mailtje te sturen met de bevestiging dat je aanwezig zult zijn, zo kan ik voor voldoende faciliteiten zorgen. Verleden jaar was er ongeveer 150 man, een stralende zon, en was de dag een hele leuke bijeenkomst. Laten we hopen dat we dit kunnen herhalen. Er zullen ook verschillende festiviteiten gepland worden, maar daarover later meer. Iedereen die zich inschrijft, zal ook een bon ontvangen, waarmee je prachtige prijzen kan winnen.

Meer informatie over de barbeque dag van zondag 3 mei komt eraan.

WAT BETREFT DE LOTERIJ
Ik heb de oplossing gevonden. Als niet alle loten verkocht zijn tegen zondagavond, koop ik alle resterende loten op. Als ik de winnaar NIET ben, dan wordt de showa gewoon als verkocht beschouwd en doet de winnaar een gouden zaak, en ik een slechte. Moest ik echter al winnaar uit de bus komen, dan zal ik een nieuwe loterij starten met het saldo van de ontbrekende loten, en mogen enkel diegenen meedoen die niet als winnaar uit de bus gekomen zijn in deze trekking. Om het duidelijker te maken. Als ik 18 loten bijkoop dan ben ik 198 euro kwijt. Ben ik de winnaar NIET, dan heb ik dikke tegenslag, Ben ik de winnaar wel, dan verloot ik dezelfde koi maar dan aan 198/82 = 2,5 euro per stuk, en mogen enkel de deelnemers van de loterij 804249 meedoen. Ik denk dat dit de perfecte oplossing is. Indien iemand zich nu nog wil terugtrekken, geef me dan een seintje aub.

Reacties

6 reacties tot nog toe

Wij zijn uiteraard weer van de partij en stellen ook weer wat van onze produkten beschikbaar.

Groet,

Lotty en Rody

Lotty en Rody on 01/04/2009 09:59

Uiteraard zijn we erbij op 3 mei ... Kan toch niet anders :-)
p.s. ik kom a.s. zondag de vissen halen en de Bacteria house (als het binnen is)!
Loterij oplossing lijkt me prima idee!
mvg
Ton

Ton on 01/04/2009 16:10

wij zullen hier absoluut weer bij aanwezig zijn.

Stephan on 01/04/2009 18:15

Mensen, graag een mailtje met de informatie met hoeveel jullie komen aub, anders kan ik het niet bijhouden. Vergeet niet goed weer te bestellen.....ik zal het in ieder geval proberen af te dwingen. :)

luc on 01/04/2009 19:14

3 mei zal ik samen met Joyce komen.

Stephan on 01/04/2009 19:58

Oei, waar vind ik het eerste bericht ivm de barbeque ?

Jeroen on 01/04/2009 20:49