Belangrijk Bericht.

Belangrijk Bericht.Aansluitend op vorig nieuwsitem, zou ik het volgende willen vragen aan de mensen die graag meedoen aan de show in Appeltern.

Dit jaar wordt voor het eerst de Shinkokai reglementering toegepast tijdens de Nationale koi-en vijverdagen in Appeltern. Wat wil dit zeggen ?

Naast de jurering die volgens de Shinkokai richtlijnen wordt uitgevoerd, zullen ook de indeling in de klasses en variëteiten aangepast worden, en zal de ceremonie volledig en geheel volgens Japanse stijl worden gehouden.

Wat betreft het inzetten van de vissen, is er de mogelijkheid dat ik mijn vissen als dealer inzet, maar dat jullie je vissen ook onder je eigen naam kan inzetten. Stel nu dat je graag mee wil doen aan de show, dan kan je een eigen vat bestellen, en moet je vermelden bij welke dealer je je vis hebt gekocht. Als het ware vormen jullie dan een team met je dealer…

Een interessante ontwikkeling, en de concurentie zou moordend plezierig kunnen zijn. Wat moet je doen ? Contacteer mij als je mee wil doen met de show en geef door hoeveel vats je wil bestellen, en ik MOET dit voor eind volgende week doorgegeven hebben, dus voor 1 april. Er zijn slechts 70 vats ter beschikking, dus je moet er snel bijzijn.

Je kan 1 of meerdere vats reserveren. In 1 vat kan je maximaal 500 cm koi zetten. De kosten bedragen 100 euro per vat en 10 euro per ingezette koi. Ik wil je graag helpen om je wegwijs te maken in het aanmelden, het vervoer, het ter beschikking stellen van zakken en dozen voor het vervoer, kortom het hele gebeuren van de show. Ik wil je ook het adres doorgeven waar je eventueel zuurstofflessen kan huren etc…

De kosten zijn beperkt, de strijd kan mooi zijn. We moeten het opnemen tegen serieuze kandidaten, dus gaan we er proberen een lap op te geven.

Doe mee...
Geef me een seintje en ik zorg ervoor dat je een vat gereserveerd krijgt. Ik hoop dat ik toch enkele van mijn klanten mag begroeten om de naam Interkoi hoog te houden…

Reacties

2 reacties tot nog toe

beste luc ik denk dat ik met 5vissen meedoet wat kost me dat .
mvg rik slijkoort

rik slijkoort on 25/03/2011 20:22

Dit lijkt me heel boeiend om eens mee te maken,alleen je moet er wel vissen voor hebben :)

johan on 26/03/2011 18:13