Belgische Koi show 2015

Belgische Koi show 2015Het ziet er naar uit dat we een stralend weekend krijgen op de Belgische Koishow, ideale omstandigheden voor de koi.

Niet te warm, niet te kou, ik heb er een goed gevoel bij. Ik heb dit jaar 2 vaten ter beschikking, een groot vat en een klein vat. Deze bevinden zich recht tegenover onze stand, die zich bevind op nummerke 5 van bijgevoegd plan.

Zoals voorheen vermeld kan je meedoen aan de wedstrijd die ik georganiseerd heb om de fantastische tancho te winnen die verleden week zaterdag werd geselecteerd, en die ook aanwezig zal zijn op de show.

Hoe kan je deze winnen ?
Vul het formulier in dat ter beschikking ligt op onze stand, en raad het aantal pellets dat er in 1 kg Recovery Probites bevinden. Lees meer….

Iedereen kan meedoen, iedereen kan winnen…

Mike (eigenaar van Nedkoi/Probites) en ik zullen ter plaatse zijn om je te informeren als je vragen hebt, en natuurlijk is iedereen uitgenodigd om een babbeltje te slaan. Ik heb een 12-tal koi geselecteerd die mee zullen doen aan de show. Het zijn wel allemaal andere koi dan die ik meegenomen heb naar de Euregio koishow, maar hopelijk zullen ze niet minder presteren.

We zullen zien, zei de blinde...


Reacties