Belgium Koi Meeting 2009

Belgium Koi Meeting 2009Op zaterdag en zondag 20-21 juni vind de Belgische Koi Meeting plaats. Dit evenement is vooral bekend voor de inzet van koi van hoge kwaliteit.

Wij zullen er ook aanwezig zijn, zij het met totaal andere koi dan de koi in Hilvarenbeek. Wij laten onze deelnemers van Hilvarenbeek wat rusten om opnieuw vertegenwoordigd te zijn in Arcen, want 2 shows na mekaar vinden we iets teveel van het goede.

Informatie Belgium Koi Meeting 2009

Tijdens deze beurs en koishow kunnen hobbyisten en handelaren uit binnen- en buitenland hun Koi tentoon stellen aan het grote publiek. Spectaculaire vissen en de meest geavanceerde technieken op vijvergebied worden op deze dagen aan het publiek voorgesteld. Japan, de bakermat van de Koi staat centraal op dit evenement. Een internationale jury zal onder leiding van de grootmeesters uit Japan de jurering van onze Koi op zich nemen.

Op onze Koishow krijgen andere culturele uitingen uit Japan, zoals Bonsai, ook ruime aandacht waardoor het altijd een zeer gevarieerd programma is. De aanwezige handelaars staan garant om u op de juiste wijze te adviseren. Bent u dus van zin om een nieuwe vijver aan te leggen of de huidige vijver te verbouwen? Of wil u gewoon genieten van de prachtige vissen of de sfeer. Dan bent u op de Belgium Koi Meeting aan het juiste adres!

Kinderen zijn ons waardevolste bezit. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders dan ook gratis binnen en worden verwend in ons kinderpark met toezicht. Een dergelijk evenement kan niet zonder een unieke locatie vandaar onze voorkeur voor de Japanse Tuin in Hasselt.

Bovendien is Hasselt een zeer leuke stad. www.hasselt.be.

Zijn jullie er ook ?
Reacties

7 reacties tot nog toe

Mijn kaarten liggen al een tijdje klaar :)

Jeroen

Jeroen on 12/06/2009 09:24

Heel veel succes volgende week! Ik zal er niet zijn want ik wil mijn vijvertje z.s.m. af hebben! Ik spaar al mijn energie voor Arcen :-)
p.s. als er nog iemand koring kaarten wil even een mailtje! Ik heb er nog 3.. Scheelt toch weer €3,00 per kaartje!
mvg
Ton

Ton on 12/06/2009 20:52

Luc,
Ik ben er van overuigd dat je volgende week met deze vissen weer dik in de prijzen gaat vallen, net als in Hilvarenbeek, vooral met de sandan kohaku van Sakai en de sanke van Conias. Als deze geen beker mee naar Arendonk brengen, nu ja, dan zal ik er weer niks van kennen zeker, maar ik vind het persoonlijk prachtige koi. In alle geval, veel succes gewenst in Hasselt, ik duim en supporter in ieder geval voor Interkoi!Paul on 12/06/2009 21:59

Hoi Luc,

Mooi koppeltje vissen die u in wilt brengen,maar ik ben in het bijzonder benieuwd naar de kohaku van Sakai.Spanning stijgt ten top of ik de juiste keuze gemaakt heb want het is en blijft nog steeds een gevoelig punt deze vis.Was toch geschrokken na het bericht over Yamatoya.Hoop dat dat maar goed blijft gaan.Veel succes in Hasselt en ik hoop dat ik vrij kan krijgen om te komen kijken.Groeten aan Rini en Ben en jullie ook Ton en Frans.

marco on 12/06/2009 22:35

Hoi Luc,
dit is de tweede keer dat ik, komkijken,maar nu ik weet wie je bent ben ik benieuwd wat de resultaten zijn
grtz

johan on 13/06/2009 00:22

@Johan: resultaten zullen vermoedelijk iets minder zijn dan in Hilvarenbeek. Ik heb de grote kanonnen thuis gelaten....

luc on 13/06/2009 07:24

Kan helaas niet aanwezig zijn in hasselt dit jaar...maar wens jullie heel veel succes!

Matthijs on 13/06/2009 08:48