Belgium Koi Meeting 2009

Belgium Koi Meeting 2009Vandaag zijn we de koi naar Hasselt gaan brengen. Het gebeurde in een ontspannen sfeer, met een lekker zonnetje.

We hopen dat ze ditmaal wat meer geluk hebben met de koishow, want het is echt de moeite om er naartoe te gaan. De locatie is geweldig, de ingezetten vissen van hoge kwaliteit, de verzorging optimaal en de koidames geweldig, alhoewel ze niet op hun mondje gevallen waren.

Voor al diegenen die nog niets op het programma hebben staan voor zondag, Hasselt is een aanrader. Het zag er allemaal heel verzorgd uit, en als het weer wat meezit, weet ik zeker dat het een plezierig weekendje kan worden. Nu nog hopen dat we nog enkele prijsjes wegkapen en dan kunnen we weer tevreden zijn.

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Zo Luc, de vissen zien er goed uit! Moeten vast wel een paar bekers in het vat zitten! Kan helaas niet komen maar zal zeker aan jullie denken! En natuurlijk aan mijn kleintjes :-)
mvg
Ton

Ton on 19/06/2009 20:41

Ja hoor,hij is mee met de club!
904246 zet hem op,haal op die prijs!

Succes jongens,mooie show toegewenst.

jack on 19/06/2009 21:46

Luc, Rini en Ben,

Daar jullie alles doen wat mogelijk is om een zo hoog mogelijke kwaliteit koi naar België en Nederland te halen, wens ik voor Interkoi een show in Hasselt met mooie prijzen, het is jullie van harte gegund! Ze mogen voor mijn part allemaal winnen, maar ik heb toch persoonlijk een lichte voorkeur voor de sanke 904903 uit Ben zijn bakje, ik zou bijgod niet weten waarom, maar het is gewoon zo, raar maar waar!

Succes ermee!

Paul

Paul on 19/06/2009 22:40

Ha Luc,

Vandaag in Hasselt geweest, prima resultaat weer en een mooie beker ! Prima resultaat voor Interkoi, Proficiat !

Jeroen on 20/06/2009 18:06