Beoordeling SH-V11-1137

Beoordeling SH-V11-1137

Neem even rustig de tijd om deze koi te bekijken, en we geven tegelijkertijd onze visie over deze geweldige showa, want hier zit toch een mogelijke topper in verborgen.

Wat we hier zien is een koi met een lange kop en een lichaam als een cilinder, niet te licht, maar ook zeker nog niet te zwaar. Deze body is uitermate geschikt om uit te groeien naar een enorme lengte. Bekijk even het filmpje van dit monster en ja hoor, dit is duidelijk onze favoriet van de 4 aangekochte showa van de veiling, waarbij de anderen zeker niet veel moeten onderdoen.

Door de jaren heen zal dan langzaam de body toenemen en pas tot zijn volle ontplooiing komen, als de koi op volle lengte is. Het grote voordeel van dit soort body is, dat de koi bijna nooit geen vervetting kent en deze prachtige body altijd zal blijven behouden.

De koi heeft alle drie de kleuren op de kop en de menware is al voorgevormd. Het gewenst motoguru is aan beide zijden aanwezig en ook strak afgelijnd. Het beni is van zeer goede kwaliteit en zowel het kiwa als het sashi zijn perfect uitgebalanceerd voor de toekomst.

Het sumi dat nu al zichtbaar is, is strak dik en van hoge kwaliteit. Als je het begin van het filmpje goed bekijkt, dan zie je in het grote witte vlak dat het shiroji glanst en je kan de fukurin reeds zien.

Niet een alledaags patroon, en misschien voor een niet getraind oog mischien moeilijk te begrijpen. Toch is het sumi zo geplaatst en van die kwaliteit dat, als het overal ontwikkeld is, er een geweldige koi verschijnd. Er is een spreekwoord dat zegt: "kleren maken de man", maar in dit geval is het: "het sumi maakt de showa."

Nu ga ik niet vertellen dat deze koi net zo goed word als de Dainichi GC van 2007, maar als je bij die koi het sumi wegdenkt,dan heb je wel een mooi voorbeeld van wat ik bedoel.

Deze koi duur ? Neen, deze koi kost veel geld, maar duur heeft een andere betekenis. Voor iemand die werkelijk een uitschieter zoekt voor de toekomst....dit is volgens onze bescheiden mening een gouden kans. Een jaar in de mudpond in Japan is zeker aan te bevelen.

Meer afbeeldingen

Beoordeling SH-V11-1137: afbeelding 1
Beoordeling SH-V11-1137: afbeelding 2
Beoordeling SH-V11-1137: afbeelding 3
Beoordeling SH-V11-1137: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml