Bepaal zelf je prijs

Bepaal zelf je prijs

Nog een week of twee en dan gaat de overkapping over de vijvers en bereiden wij ons volop voor op de winter.

Wens je nog een koi aan te kopen, deze gratis in de verwarmde bak te laten overwinteren, dan is dit je kans. Buiten, verwarmd en van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, hoe kan je beter het seizoen 2010 inzetten.

Er zwemmen nog 28 koi in deze bak, van tosai tot sansai, van 50 tot 65 cm. Ze voelen zich gewoon super in deze buitenbak van 35 m³ op 19° en wachten nog op een nieuwe eigenaar. Wees verstandig en koop een koi die al meer dan een jaar geacclimatiseerd is, zich na de winter sterk zal voelen en behoorlijk van kwaliteit zijn.

Het mooie van de laatste 2 zaterdagen is het feit dat je zelf een prijs mag bepalen. Ik weet het, weinigen zullen het doen, maar het is toch een sport op zich nietwaar ? Je komt, je kijkt, je bepaald voor jezelf een waarde. Ik schrijf ondertussen de waarde die ik ervoor moet hebben op een briefje. Ligt deze waarde dicht bij elkaar, dan kan er wat gehandeld worden, indien het verschil te hoog is, dan wordt het gewoon vergeten. De prijzen van de koi die in deze vijver zitten liggen tussen de 500 en 1500 euro. Deze koi zullen zich in ieder geval deze winter niet vergeten, gewoon omdat er voor hen geen winter is...

Zie ze zwemmen...

Voor de warmtepomp geinteresseerden, heb ik een foto bijgevoegd over het dagelijks verbruik.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml