Bestand opnieuw aangevuld.

Bestand opnieuw aangevuld.Zoals je vermoedelijk zult gezien hebben, is mijn bestand nu opnieuw volledig aangevuld, en worden bijna alle koi getoond die aanwezig zijn.

Het zullen er in totaal een 150-170 zijn die rondzwemmen in Arendonk, verdeeld over 8 vijvers en ± 200 kuub water. Als ik het goed tel, hebben de koi minimaal 1 kuub water tot hun beschikking, en dat geeft een goed gevoel.

Het was een genot om de tancho en de overblijvende sanke te filmen. Buiten enkele kleine beschadigingen van het transport zag er alles picobello uit, en zullen ze volgende week zo goed als 100% klaar zijn om te tonen tijdens het tancho weekend.

Ik heb ze onderverdeeld in 3 categoriën, die ik volgende week in 3 verschillende vaten zal zetten. Ondanks het feit dat ze vrijwel allemaal goed zijn, zijn er toch kleine verschillen, en tegelijkertijk wil ik tijdens dit weekend een ferme promotieprijs erop plakken, zodat het voor iedereen een haalbare kaart is. De prijzen die ik alleen tijdens dit weekend zal gebruiken zullen als volgt onderverdeeld worden:

Prijsklasse 3: 695 euro + gratis 1 zak recovery probites
Prijsklasse 2: 795 euro + gratis 1 zak recovery probites
Prijsklasse 1: 895 euro + gratis 1 zak recovery probites

Uit alle overige koi, zal dan de best overblijvende tancho gekozen worden door de aanwezige mensen die ik zal verloten tijdens de Belgische koishow. Nadat ik ze allemaal gefilmd had, heb ik nog een filmpje gemaakt van de tancho allemaal samen. Let wel…de tancho showa hoort wel niet bij deze selectie.

Ik kreeg gisteren nog even een update van de kohaku die vertrokken is naar Zwitserland, en die heeft de reis goed verwerkt. Er werden enkele foto's doorgestuurd van zijn nieuwe verblijfplaats. Toch mooi dat je koi over heel Europa verspreid worden…

Zoals voorheen vermeld zal ik niet aanwezig zijn dit weekend wegens voorziene omstandigheden. Ik zal ook niet of moeilijk via mail of andere te bereiken zijn.


Meer afbeeldingen

Reacties