Bingo...

Bingo...Ik ben verbaasd dat de extra kortingen toch zoveel effect heeft op de verkoop, dat had ik echt niet verwacht.

Wesley en Willy, lieten zich verleiden door de toch wel enorm gegroeide Momotaro kohaku, waarbij de yondan kohaku dan wel de kleinste, maar zeker niet de minste is. Het ding was maar 21 cm bij aankomst, maar liet zich niet onderdoen voor de anderen en heeft minstens 10 cm gepakt. Beloftevol dat is het woord. De nidan kohaku was zeker al over de 40 cm, en tot slot liet Willy zich nog verleiden door de speciale Kanno Showa. Deze mag echter nog niet weg, de quarantaineplicht is hier van toepassing.

Mondreklame is de beste reklame. Ik moet hiervoor Leo bedanken die zijn compagnons er op wees om ook eens naar Arendonk te rijden. Henny en Peter hadden hun zinnen gezet op deze 2 speelse Taniguchi kohaku, die het ondertussen al best naar hun zin hadden in de buitenvijvers. Henny hield van een speels patroon, en ik denk dat dit het predikaat speelsheid zeker mag dragen. Bijdeze mijn dank Leo...

Als je trouwens een tosai uit de Taniguchi reeks wil kiezen, is het verstandig om een serie in een bowl te zetten, en dan de koi die je niet wil gewoon terug te laten zetten, totdat je de koi van je keuze vind. Het was een moeilijke zaak om het eliminatiesysteem uit deze 10 tosai uit te voeren. Probeer het zelf maar eens...

Tenslotte sloten Linda en Frank de rij. Frank, een gepassioneerd karpervisser, en grote fan van Rini Groothuis, heeft me enkele foto's laten zien van zijn vangsten, waar Rini zelfs rode oortjes van zou krijgen. Volgens zeggen was de grootste 60 pond of 30 kg. Een toch wel plezierige vaststelling hier was dat de vrouwelijke kant, dus Linda, het koivirus te pakken had. Dit zijn dikwijls toch hoge uitzonderingen. Frank en Linda komen vandaag speciaal terug om het boek van Rini persoonlijk in ontvangst te nemen, want hij wil Rini toch wel eens "live" ontmoeten.

Wie het boek van Rini trouwens nog niet heeft, kan dit vandaag natuurlijk nog aankopen, en zelfs persoonlijk gesigneerd door Rini. Ondertussen heb ik al zoveel mogellijk in gereedheid gezet voor vandaag. Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik mag ontvangen. In tegenstelling tot andere jaren heb ik de opendeurdag niet met afspraken georganiseerd, dus is het onvoorspelbaar hoeveel mensen er komen. Ik reken op een 70-tal personen...we zullen wel zien. Ik heb voor de zekerheid toch alles maar binnen gezet. De vogeltjes fluiten, de koekoek laat zijn roep horen, maar vertrouwen doe ik het voor geen cent...

Dit nieuwsitem nog even afwerken en ik ben er klaar voor...

Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

Ik heb er zin in!!!!!!!

Arjan on 20/05/2012 08:08

Joepie het is koidag vandaag ,het zal wel gezellig worden .grtjs

paul on 20/05/2012 08:32

Ik kan er helaas niet bij zijn maar wens iedereen een fijne dag.

gr patrick

patrick on 20/05/2012 10:47

Ook ik kon er helaas niet bijzijn vandaag... het is vast weer een topdag geweest!

Matthijs on 20/05/2012 16:50

Als we nu geen geluk gehad hebben met het weer,dan weet ik het ook niet meer.

Johan on 20/05/2012 19:25

het was weer een geslaagde dag, waarbij alles tot in de puntjes geregeld was. leuk om iedereen weer even te spreken en van de heerlijke Thaise kippesatés van Arjan te proeven. bedankt Arjan!

met het weer hebben wij het absoluut getroffen, toen wij vanmorgen weg reden van huis van het harde regen en 12,5 graden. toen wij vanmiddag Arendonk verlieten gaf de thermometer 24 graden aan. Luc, ze zeggen wel eens je krijgt wat je verdiend...

wie ik vandaag wel miste en had verwacht was Dick??? ik begreep van Jack dat je een toernooi had, moeten we het maar overdoen in Appelthern?

Tevens ook al een tijdje niets meer vernomen van Marco? als je dit leest hoe gaat het en ben je in Appelthern nog van de partij?

Lian had zich ook enorm vermaakt tussen het koi geweld en alle aandacht zodra we hem in de auto zetten viel hij in slaap en bij thuiskomst (2 uur later) werd hij wakker.

rest mij nog te zeggen Luc, Raymonda, Ben en Rini (en een ieder die zijn steentje heeft bijgedragen) bedankt en tot over een paar weken in Appelthern.

stephan on 20/05/2012 19:33

Het was weer dik in orde, bedankt Luc :)
Ik wou met enkele koitjes naar huis, maar zal spijtig genoeg weer wat moeten wachten.

Jeroen on 20/05/2012 19:54

Luc, sorry dat ik er niet was maar had er geen mogelijkheid voor.
Zie aan de reacties dat het een gezellige dag was.
Stephan, ik ga wel naar Appeltern alleen op Zondag en weet niet wanneer jij zult gaan.
Ik hoop je weer eens te spreken, misschien in Appeltern.

Marco on 20/05/2012 21:02

Wat een prachtige dag vandaag! Heerlijk genoten van een hapje, een drankje en een boel nieuwe gezichten gezien bij de namen op de site.

Ray super bedankt voor de plantjes!

Arjan on 20/05/2012 21:16