Bloedlijnen Kohaku Momotaro

Bloedlijnen Kohaku MomotaroVoor diegenen die altijd interesse hebben voor de bloedlijnen van de Momotaro kohaku, nog even dit overzicht.

De kohaku die de oyakoi is van de veilingvissen van 25 januari noemt Mastu. Ik was in de veronderstelling dat ze dit foutief geschreven hadden en Matsu bedoelden, die andere kweker, maar dat was fout gedacht van mij. Die kop is anders geweldig.

Mastu is een dochter uit Matus, die op haar beurt een zuster is van Bentley. Zo weten jullie ook tegelijkertijd de bloedlijnen van deze kohaku. Qua body vrij impressionant, en ik denk als je ze in het echt ziet, een joekel van een koi. De body is enorm, en ik zou ze liever even op een filmpje zien, maar dat heb ik helaas niet. Het patroon is minder, maar verliest haar waarde bij het zien van de body. Hier kan ze Bentley niet evenaren.

Dit doet mij echter wel denken aan een opmerking die mij verleden week zaterdag werd gemaakt, namelijk dat de meeste GC van kohaku over het algemeen minder hi hebben en meer shiroji. Het is mij echter nog niet zo duidelijk opgevallen, maar een feit is dat de Japanners liever het wit zien dan het zwart. Dit kan je ook afleiden uit het feit dat zij de sanke veel liever hebben dan de showa.Meer afbeeldingen

Reacties