Bompa's pannekoekendag

Bompa's pannekoekendag

Ik wist dat er redelijk veel mensen zouden komen, en daarom dat ik ook mijn kleinkinderen uitgenodigd had om pannekoeken te komen eten.

Als ik dan toch pannekoeken bakte voor mijn kleinkinderen, kon ik er net zo goed bakken voor de mensen die van heinde en verre kwamen om hun koi te komen ophalen. Ik hoop dat ze gesmaakt hebben. Ik vind het trouwens altijd geweldig om te doen, en ik denk dat ik er in totaal toch een 40-tal heb gebakken.

Mijn binnenbakken beginnen leeg te geraken, en dat is toch wel even wennen. 5 maanden heb ik voor deze beestjes gezorgd, en ondertussen waren ze voor mij een onderdeel van mijn leven geworden. Het is er leeg nu....maar niet getreurt, binnen 14 dagen komt een nieuwe lading aan.

Je zult je afvragen van wie de bloemen zijn die op de voorpagina staan. Dit zijn de bloemen die ik gekregen heb van mensen die me dierbaar zijn, maar waarom weet ik niet helemaal. Ze moeten het maar via de reacties vertellen. Ook hadden ze een echte antieke wekker bij, maar dat verhaal is te lang om te vertellen, en ook een doos chocotoff, waar ik dol op ben. Ik wordt af en toe toch echt verwend hoor....

Ik krijg regelmatig telefoontjes om zich te melden voor 3 mei. Ik vind dit heel plezierig, maar gewoonlijk ben ik druk bezig en dan is het moeilijk om te onthouden. Stuur aub een mailtje met de vermelding van hoeveel mensen er komen, dan kan ik s'avonds rustig alles op een rijtje zetten. Iedereen is uiteraard welkom...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml