Budget Momotaro

Budget MomotaroVanaf deze week zullen er regelmatig foto's van koi op de website worden gezet die op 4 mei zullen te zien zijn.

Vandaag heb ik enkele foto's genomen van de budget Momotaro's die zullen aangeboden worden tijdens deze dagen. Ze zijn verleden jaar november aangekomen. Het zijn voornamelijk showa's en kohaku. Ze zijn ongeveer 22-28 cm op dit ogenblik.

Tijdens de ontmoetingsdagen worden ze aangeboden voor 100 euro/stuk of 5 voor 450 euro. Nadien worden ze per stuk geëvalueerd, en er zitten hele fraaie exemplaren tussen.

Ook zal je merken dat er regelmatig nieuwe vissen te zien zijn. Een groot deel zijn nog van verleden jaar, die meestal binnen hebben gezeten in de verwarmde bakken. Sommigen hebben een zeer positieve ontwikkeling doorgemaakt. Mooi om in ieder geval op te volgen.
Deze week komen er meerdere foto's binnen van de showa en de tancho van Momotaro die op 4 mei zullen getoond worden.

Nog even vermelden dat er op dit ogenblik ongeveer 65 menen zijn ingeschreven voor 4 mei. Wil je ingeschreven worden, stuur dan een mail, anders wordt het niet genoteerd.

Meer afbeeldingen

Reacties

1 reactie tot nog toe

zijn zeker nog mooie exemplaren .
maar voor wie goed kijkt !!! er zitten twee showa,s tussen die later erg breed zullen gaan worden waarvan 1 ook nog eens een prachtig patroon heeft voor de toekomst.

Ben Doorakkers on 02/03/2008 10:39