Clarity Proteine Skimmer

Clarity Proteine SkimmerIk heb vandaag beslist om 5 stuks proteine skimmers over te laten komen van Noorwegen.

Na enkele maanden testen is gebleken dat het een onvoorstelbaar resultaat oplevert. De Clarity Proteine Skimmer in combinatie met bacteria house, is zowat het beste wat er volgens ons op de markt te krijgen is. Er zijn 4 modellen van de skimmer, maar ik bestel de 2 kleinste, met name de CL 3 die ik zal verkopen aan 945 euro. De CL 3 is geschikt voor vijvers van 10-15 m³. De CL 10 die ik momenteel geinstalleerd heb zal ik verkopen aan 1495 euro. Deze is geschikt voor vijvers van 30-40 m³

Indien je deze skimmer wil kopen, en je wil hem bestellen vooraleer ze hier zijn, dan geef ik 10% korting op deze skimmers.
Wat betreft het bacteria house. Hier heb ik nog 290 kg van liggen, en ik weet niet wanneer ik de volgende levering laat komen. Het is zowat het beste wat ik ooit gezien heb. Heb je de kans om naar Arendonk te komen, dan zal ik je het verschil laten zien, van een vijver die al enkele weken ingedraaid is, en de vijvers die ik van deze week op bacteria house heb gezet.

Ik zal op Hilvarenbeek ook alle produkten meebrengen, zowel de proteine skimmer, als de aerators, als de bacteria house.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Mijn ervaring vanaf begin maart t/m 30 april.

In het begin was ik zeer positief over het resultaat maar naar een tijd sloeg dat om,
maar afgelopen week is er iets gebeurd dat zeer positief was.
Ik had deze speciaal aangekocht om een zeer laag nitraat te bereiken en zodoende
Ook geen last te krijgen van draadalg.

Wat is mijn opgevallen:
Je weet meten is weten en dat heb ik de afgelopen maanden ook gedaan soms wel 2 x per dag.
Mijn vijver had een begin waarden van 45 mg/l aan nitraat.
Mijn vijver heeft een leuke diepte van 2,7 mtr water spiegel en als je daar in keek had het meer een lichte gele kleur.

Naar 10 dagen was er al een goed resultaat nitraat naar 32 mg/l nog eens 10 dagen later was het gezakt naar 28 mg/l en keek je al heel anders in de vijver de licht gele kleur was weg
Water oppervlak was veranderd in een spiegel.
Het heeft inderdaad een dikke 60 dagen geduurd voordat mijn water onder de 20 mg/l nitraat kwam afgelopen week is het stabiel heb nu al div. malen deze week gemeten en het nitraat gehalte is nu 18 mg./.
Wat betreft de draadalg daar zie ik op dit moment nog geen goed resultaat,deze zijn helaas nog niet aan het verminderen maar heb daar wel vertrouwen in.

willem interkoi veldhoven on 01/05/2009 08:54

Ik heb de nitraat niet gemeten, maar mijn algen zijn allemaal op natuurlijke wijze opgelost. Kijk zondag maar.

luc on 01/05/2009 12:38