Combinatie Deal.

Combinatie Deal.Nood breekt wet zegt het spreekwoord en dat gaan we dan ook proberen in de praktijk te brengen.

Niet dat het altijd mogelijk is, maar we doen ons best om voor iedere koi een thuis te zoeken. In dit geval probeer ik iets speciaal samen te stellen wat voor de meeste mensen een haalbare kaart zou moeten zijn.

Natuurlijk zijn het niet de beste koi, en je kan ze het best bestempelen als koi die het helaas niet meer waarmaken in de nostalgische denkbeelden van Interkoi.

Is daar iets mis mee ? Natuurlijk niet….het is niet de kunst om alle top aankopen te laten zien, zonder ook de mindere evoluties te laten zien. Ze zijn er nu eenmaal en in wezen hebben ze dezelfde rechten en plichten.

In dit geval heb ik 4 koi geselecteerd die ik eerst zal presenteren met de prijs die ik er nog voor wil hebben, met andere woorden, het is al een bodemprijs. De codenummers staat op de foto, maar ik heb ze voor het makkelijk te maken de nummers 1-2-3-4 gegeven.

Alle koi worden tot en met zaterdag in een combinatie deal aangeboden. Je kan ze ofwel afzonderlijk kopen, per 2, per 3 of alle 4. Misschien komt het in je op om met een vriend of vrienden een combi deal te bespreken ! Je weet nooit.... Ik laat je eerst de bijhorende filmpjes zien.

Eerst moet ik erbij vertellen dat er wat consternatie was over het aanbod van de kohaku van van de week. Het filmpje klopte niet met de foto. Ik heb dit even uitgezocht en kon geen bijhorende foto vinden, hoe raar dit ook klinkt.

Ik heb dan maar een foto gemaakt via een screenshot van het filmpje, want het filmpje is in ieder geval de koi die aangeboden werd, dus nu moet het kloppen.

Koi nummer 1, sanke 1710030prijs: verkocht
Koi nummer 2, tancho 1805015prijs: verkocht
Koi nummer 3, kohaku 1805004prijs: verkocht
Koi nummer 4, sanke 1710037prijs: verkocht

Alle koi kunnen zaterdag bekeken worden en het zijn niet de beste, maar ook niet de slechtste koi. Ben zal ze speciaal voor jullie selecteren indien gewenst, maar verwacht ditmaal geen euforische uitspraken.

Alle koi werden als tosai aangekocht en zijn nu nisai. De info over ouderdom, grootte etc kan je vinden onder de knop nieuwe aanwinstenReacties