Cursus Maarten Lammens

Cursus Maarten Lammens

Gisteren hebben we de cursus van Maarten Lammens bijgewoond.

Het was een zeer aangename cursus met zeer veel geinteresseerde mensen. De sfeer was zeer ongedwongen, en de ontvangst uiterst vriendelijk. Maarten woont in het landelijke Vorselaar (Vorselaar met een R en niet Vosselaar). De cursus werd op een zeer professionele manier door Maarten gegeven, en ik denk dat het zeer interessant is voor mensen die thuis koi houden, om deze cursus even bij te wonen. Tussendoor werd er koffie en frisdrank verzorgd door de sympathieke ouders van Maarten. Altijd wel eens plezierig om ook de mensen achter het toneel te ontmoeten, alhoewel we geen glimp mochten zien van de vrouw van Maarten, want die had hij wijselijk naar een cursus van iemand anders gestuurd.

Naast het chronologisch overzicht van de verschillende parasieten, bacteriën en virussen, werd er ook voldoende aandacht besteed aan de praktijk. Er werd een koi in slaap gedaan en behandeld, terwijl er voldoende microscopen klaarstonden om de verschillende soorten parasieten te kunnen herkennen.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de cursus van 8 maart, dus wil je deze nog bijwonen, lees dan even verder op www.dekoidokter.be en dan heb je nog de gelegenheid om je in te schrijven.

Toen ik thuiskwam, waren de vijvers ondertussen volledig bezet, en was ik weeral blij dat dit gebeurd was. Vandaag echter ga ik met mijn kleinkinderen naar Plopsaland, en dit laat ik voor geen enkele koi staan.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml