D-Day

D-Day5 juli is D-Day voor interkoi naar aanleiding van de slag van Normandië op 6 juli.

Maar D-Day staat bij interkoi voor Doitsu-Day. Wij zullen dan ook de ganse dag open zijn om onze speciale selectie van Matsue aan te kunnen bieden. Dat Matsue bekend is voor zijn goede tancho is bekend. Dat hij prachtige kohaku heeft is ook bekend. Dat hij op dit ogenblik geweldige naam aan het maken is met zijn Doitsu koi, dat hebben we verleden jaar reeds kunnen proeven van de doitsu die ik toen heb meegebracht.

Om de samenwerking tussen interkoi en Matsue nog te stimuleren hebben wij Matsue gevraagd om goede tot zeer goede Doitsu te selecteren voor een aannemelijke prijs om nog wat extra naamsbekendheid te krijgen. Zijn selectie speciaal voor Interkoi is dan ook bloedmooi. Ik hou van Doitsu, en ik weet dat sommige mensen hun neus optrekken als men de naam Doitsu uitspreekt...maar je vergist je hoor.

Ik laat je enkele foto's zien van de koi die op zaterdag 5 juli te voorschijn zullen getoverd worden, en in de loop van volgende week zal ik systematisch het volledige aanbod op de website zetten. Deze Doitsu zijn ± 30-35 cm en zullen aangeboden worden vanaf € 200 tot maximaal € 375. Op mijn verzoek vroeg ik hem om er een Ginrin kohaku bij te doen, en dit juweeltje (zie laatste foto) mag mijn insziens gezien worden....

Lees er de volgende weken meer over en kom zeker zien op 5 juli tijdens deze Speciale Doitsu-dag...

Film doitsu_01
Film doitsu_02
Film doitsu_03
Film doitsu_04

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

wat een SCHITTERENDE doitsu's weer van matsue..
die man kan er wat van!

Matthijs[interkoi zwolle] on 12/06/2008 19:14

de gin rin spreekt me ook aan luc
alleen ..................... ze zijn te mooi

bernd on 12/06/2008 19:19