Dag 6, onze laatste dag

Dag 6, onze laatste dag

Vandaag stonden Matsue en Ehara op het programma.

Ik ga er echter niet te veel over uitwijden, want het is ondertussen al half drie en ik moet er zo dadelijk om 6 uur uit om terug te reizen. Mijn koffers zijn ook nog niet gepakt, dus dat staat me ook nog te wachten.

Matsue is één van mijn lievelingskwekers. Hij kweekt prachtige kohaku en doitsu kohaku. Het was de eerste keer dat ze doitsu nisai van deze grootte hadden. Ze waren zeker 55 cm lang, van goede kwaliteit en machtig om te zien. Ik heb er 3 kunnen aanschaffen, samen met een tancho. De moeder van de doitsu kohaku is uit de Sensuke bloedlijn en de vaderkant is uit Sakai. Zij was toch 85 cm en 4 maal kampioen geworden in Japan. We hebben de oyakoi ook mogen zien, en hebben dan ook nog een blik mogen werpen op Miko.

Ehara was de volgende op onze lijst. We hebben hier een plaatje van een tancho showa aangekocht. Zij had enkele minpuntjes, maar die vielen echt niet op tegenover de uitstraling en de bouw van deze zalige koi.

Dit is het einde van mijn reisverslag. Ik hoop dat men er van genoten heeft, en indien je eens reageert, weet ik hoeveel mensen mijn reisverslag gevolgd hebben. Het is verschrikkelijk inspannend en dan weet je toch graag of het de moeite is of niet.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml