Dagen die je voldoening geven.

Dagen die je voldoening geven.In totaal een 15-20 mensen waren geweest om hun koi uit te kiezen. De perfecte balans om je tijd optimaal en succesvol te gebruiken.

Telkens als ik de kleine Taniguchi zie, ben ik tevreden. Als je de patroontjes bekijkt, de huidkwaliteit en de toekomstmogelijkheden inschat, denk ik dat we een gouden zaak hebben gedaan om deze aan te kopen.

Dikwijls zeggen de mensen niets, maar vandaag had ik een vrouw die verstandige praat vertelde, en enkele vragen stelde die leergierig klonken, maar die haar vragen toetste aan onze kennis om alzo haar eigen kennis te verrijken. Zo hebben wij het graag....

De meeste mensen die hun Taniguchi nisai zagen waren meer dan tevreden. Hun investering loonde, dat konden ze met eigen ogen bewonderen gisteren. Ik ben dan ook nog steeds zeer blij dat ik het contact met Taniguchi San probeer te stabiliseren om in de toekomst onze positie bij deze kweker in optima forma te houden.

Stefan en Sjaak waren er als eerste bij, en ik heb Sjaak eindelijk kunnen overtuigen om een koi met toekomst te kopen, namelijk de verschrikkelijk groeiende sanke met de sympathieke neus van Taniguchi. Het is en blijft een koi met een groot verwachtingspatroon, en zoals altijd kreeg ik een prachtige doos met chocolaatjes aangeboden om mijn gewicht op peil te houden. Bovendien waren enkele chocolaatjes versierd met het logo van Interkoi...leuk hoor.

Bij het keuren van zijn sanke hebben we ook nog enkele andere koi gebowld die in de verwarmde buitenbak zaten. Dit zijn voornamelijk koi van klanten en de opensales vissen van het begin van dit jaar. Die doen het geweldig hoor, kijk maar op het eerste filmpje hieronder. Ik zie daar een Isa, een Ooishi en ook een Takigawa...laten doen zou ik zeggen, die brengen straks meer op dan de bank.

Het was een zeer gezellige dag, en wij hebben er in ieder geval met volle teugen van genoten. Volgende week zijn het 2 dagen na elkaar opendeurdagen. Iedereen die wil komen kijken is dan van harte welkom.


De sanke van Sjaak
Ooishi en Taniguchi nisai sanke
De overblijvende Taniguchi
Taniguchi kohaku van Geert
De Taniguchi van Serge, Katia en Geert
De Taniguchi van Katia en Serge
Is dit geen mooi kwartet?
De kohaku voor de hoofdprijs
Een koppeltje voor Ans en Frans
Ohlala, topkwaliteit in een blauwe bowl
De kohaku van Koiluka

Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

Wie is die japanner Luc op foto 3 en 4 ?????

willem on 12/12/2011 09:21

@Willem dat is Boedha incognito :-)

Ton on 12/12/2011 16:12

ik schat in dat dit de eigenaar is van de vierstapper die bij almere is aangeschaft....

arie on 12/12/2011 17:40

Arie, ga jij ook nog naar arendonk?
Wij zijn er de 18e! heb je nog steeds niet gesproken haha!

Matthijs on 12/12/2011 18:41

@arie... Nee dat is hem niet.. En jammer dat hij het vindt!

Ton on 12/12/2011 18:59

wij zijn gister ook bij onze kohaku wezen kijken
ondanks dat ze net binnen waren en dus nog niet op hun best , ben ik al erg tevreden met mijn taniguchi kohaku , de rest van de koi ziet er ook super uit , nadat we nog wat lekkers hebben gegeten bij de koffie en nog wat andere koi hebben bekeken , zijn we dik na sluitingstijd weg gegaan , maar met een tevreden gevoel , luc nog bedankt voor het vriendelijke ontvangst en het geduld met ons

koluka on 12/12/2011 19:03

ben een weekend weg. wil eigenlijk vd week even gaan kijken na overleg met luc.

arie on 12/12/2011 21:37